Facebook Pixel To EUROPA LEAGUE αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Life
| 2017-05-11 12:40:00

To EUROPA LEAGUE αποκλειστικά στην COSMOTE TV

To EUROPA LEAGUE αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ο τελικός του UEFA Europa League πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μεταφερθούν την Τετάρτη 24 Μαΐου ζωντανά στην Friends Arena” της Στοκχόλμης, για να τον παρακολουθήσουν.

Πριν από αυτό, θα μάθουμε πρώτοι, ζωντανά και αποκλειστικά, την Πέμπτη 11/5, οπότε και διεξάγονται οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης, πώς θα προκύψουν οι φιναλίστ. Την ίδια ημέρα, η εκπομπή “UEFA Europa League Live” θα μας περιμένει από τις 20.30, στο COSMOTE SPORT 1HD και θα μας ενημερώσει για ό,τι συμβαίνει πριν τις σέντρες στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Θέλτα (22.05, COSMOTE SPORT 1HD) και το Λιόν-Άγιαξ (22.05, COSMOTE SPORT 2HD).

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT θα μας θυμίσουν όσα έγιναν στα ματς της περασμένης εβδομάδας, οπότε οι “Κόκκινοι διάβολοι” έφυγαν από το Βίγκο με τη νίκη (1-0), αλλά και στο “γεμάτο” παιχνίδι του Άμστερνταμ, όπου ο “Αίαντας” επιβλήθηκε κατά κράτος της Λιόν (4-1).

Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο, για την ευκαιρία της ομάδας του να διασφαλίσει την πρόκριση στο “Old Trafford”. Ενδεικτικά αναφέρει: “σε αυτούς τους ημιτελικούς, ίσως να χρειαστεί να παίξω και εγώ”, πριν καταλήξει στο ότι “το πνεύμα, η φιλοδοξία και η επιθυμία μας, είναι ανεπανάληπτη”.

Στις 22.05 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Θέλτα, ενώ στο ματς του “Parc Olympique Lyonnais” τη μετάδοση αναλαμβάνει ο Τάσος Κολλίντζας.

Πριν ωστόσο, ξεκινήσει η διαδικασία που θα αποδείξει αν οι γηπεδούχοι μπορούν να επιτύχουν ιστορική ανατροπή, ώστε να εμφανιστούν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό, θα ακούσουμε τα σχόλια του Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ. Ως κάτοχος 25 μεγάλων τροπαίων, την πλειοψηφία των οποίων απέκτησε με τον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγεί τι σημαίνει, στην πράξη, να είσαι μέλος του Άγιαξ.

Με την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων και όταν θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού, θα επιστρέψουμε στην εκπομπή “UEFA Europa League Show”, για το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των παικτών και των προπονητών, όπως φυσικά και την ανάλυση των φάσεων που θα κρίνουν τις εκβάσεις.

Η Πέμπτη 11/5, είναι ημέρα UEFA Europa League και εμείς συντονιζόμαστε στην COSMOTE TV, για όλες τις εξελίξεις της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags