Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να ποιος τα ΄σκασε για Μανωλά!
| 2014-08-05 16:30:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να ποιος τα ΄σκασε για Μανωλά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να ποιος τα ΄σκασε για Μανωλά!

Ποια Νάπολι και ποια Ρόμα; Ο SportDog αποκαλύπτει τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ σύλλογο που πρόσφερε 12 εκατομμυρία για τον Έλληνα άσο! Με πόσα μπορεί να κλείσει το deal;

Μπορεί ΟΛΑ τα ΜΜΕ να έγραψαν ότι η πρόταση των 12 εκατομμυρίων ευρώ που κατατέθηκε στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μανωλά προερχόταν από τη Νάπολι ή τη Ρόμα, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι αλήθεια. Η ομάδα από την Ιταλία που έκανε επίσημη κρούση στους Ερυθρόλευκους για τον Έλληνα άσο είναι η Γιουβέντους, έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία ο SportDog!

H Mεγάλη Κυρία είναι ο σύλλογος από τη γείτονα χώρα που πρόσφερε "ζεστά" 12 "χαρτιά" για τον Μανωλά και εισέπραξε την αρνητική απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Η είδηση δεν χωράει ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, είναι καρατσεκαρισμένη από όλες τις πλευρές και μένει να δούμε αν οι Μπιανκονέρι θα επανέλθουν με νέα, αυξημένη πρόταση.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Σκύλου, η Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να καταθέσει ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ προσφορά στον Ολυμπιακό για τον διεθνή στόπερ, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στην ΚΟΡΥΦΗ της μεταγραφικής λίστας του ιταλικού συλλόγου.

Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή στιγμή είναι το deal μπορεί να ολοκληρωθεί ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ η Μεγάλη Κυρία ανέβει 2 εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση, δηλαδή, που η Γιουβέντους πάει στα 14 εκατομμύρια ευρώ είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να "κλείσει" η συμφωνία. Εκτός κι αν προκύψει κάποια ΣΦΗΝΑ της τελευταίας στιγμής από άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα (π.χ. Νάπολι).

Σούπερ σέξι θέμα:   Τα τουρλωτά οπίσθια της Σπυροπούλου! (ΦΩΤΟ)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags