Facebook Pixel Σχόλιο Δ. Τσορμπατζόγλου για ΠΑΟΚ: Σαν να έπαιζαν τον Απρίλιο!
| 2013-10-22 09:32:00

Σχόλιο Δ. Τσορμπατζόγλου για ΠΑΟΚ: Σαν να έπαιζαν τον Απρίλιο!

Σχόλιο Δ. Τσορμπατζόγλου για ΠΑΟΚ: Σαν να έπαιζαν τον Απρίλιο!

Άλλο ένα ενδιαφέρον και πολύ γεμάτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Άλλο ένα 90λεπτο στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δημιουργεί 15-20 ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα δέχεται και άλλες 10-12 φάσεις… Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι όπου ο σπουδαίος (και μέχρι το καλοκαίρι άγνωστος) Μιγκέλ Βίτορ κάνει τη διαφορά, ένα ματς (όπως τα τέσσερα-πέντε τελευταία) όπου ο Χακόμπο δίνει σημαντικές λύσεις και κρατάει όρθιο τον ΠΑΟΚ και απαραβίαστη την εστία του.

 

ΕΧΕΙ τα θετικά του αυτός ο ΠΑΟΚ (ομάδα που με διάφορους τρόπους παράγει παιχνίδι και βγάζει φάσεις, ένα δουλεμένο σύνολο στις στημένες μπάλες) έχει και τα μειονεκτήματά του, μια και δεν γίνεται οπουδήποτε και οποτεδήποτε (ακόμη και μετά το υπέρ του 2-0 όπου φυσιολογικά πρέπει να οργανωθεί στην άμυνα) να δίνει το δικαίωμα στον κάθε αντίπαλο να του δημιουργεί τόσες σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ χθες στην Τούμπα ικανοποίησε περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν η διάθεση, το πάθος και ο (καλώς εννοούμενος) φανατισμός που επέδειξαν οι παίκτες του Στέφενς. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμη και το πόσο σωστά αντιμετώπισαν την αδικία που τους «πότισε» ο διαιτητής Ιωαννίδης. Επρόκειτο για καταστάσεις που βιώνουμε συνήθως όταν το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Η νοοτροπία των παικτών του Στέφενς (έστω και αν πολλοί από αυτούς έλειπαν και «κουράστηκαν» με τις εθνικές τους) θύμισε την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, εκεί όπου οι ομάδες που έχουν μεγάλους στόχους «πρέπει» να κάνουν το ντεμαράζ. Και χθες οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν σε όλους ότι «έπρεπε» να επικρατήσουν.

 

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διατηρήσουν σε μεγάλο διάστημα της χρονιάς, κάτι που δεν είναι εύκολο.

 

ΟΛΑ ΤΑ παραπάνω είναι απαραίτητα για τον ΠΑΟΚ, αν θέλει να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος τέτοια διαιτησία όπως του Ιωαννίδη χθες, δεν θα έχει ποτέ. Δυστυχώς στην Ελλάδα πολλά παίζονται κι εκτός γηπέδων. Εκεί όπου κάποιοι φρόντισαν να εξα φανίσουν και τον Σιδηρόπουλο, μετά το 0-0 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, ή όπως πολλούς άλλους σαν τον Κύρκο μετά το Αστέρας - Ολυμπιακός 2-0.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags