Facebook Pixel Ο Αφελάει για Τούμπα, ψάρια και πρωτάθλημα!
| 2015-02-04 23:39:00

Ο Αφελάει για Τούμπα, ψάρια και πρωτάθλημα!

Ο Αφελάει για Τούμπα, ψάρια και πρωτάθλημα!

Ο Ολλανδός άσος ανέφερε πως έχει ενημερωθεί από τους συμπαίκτες του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και για τα όσα έγιναν πέρυσι στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραΐμ Αφελάι:

Για τη 10η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα: «Στόχος μου είναι Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να δίνω τα πάντα. Ήταν πολύ καλή ομαδική εμφάνιση και η νίκη ήταν πολύ σημαντική, θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον Κούλη. Σέβομαι απεριόριστα αυτόν τον άνθρωπο, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έχει συμβεί».

Για τη δική του βελτίωση: «Αυτή είναι η γνώμη του κόσμου, δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε, είμαστε μία ομάδα. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Είναι ένα ειδικό παιχνίδια για τον σύλλογο, έχουμε 8 βαθμούς διαφορά και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι όμως και ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουμε να το κερδίσουμε. Μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα την Κυριακή για το πρωτάθλημα».

Για το αν του έχουν πει για το παιχνίδι της Τούμπας: «Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι από τους συμπαίκτες μου. Μου έχουν πει ειδικά για πέρσι, έχω δει εικόνες που πετάχτηκαν ψάρια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο κόσμος μπορεί να είναι συναισθηματικός, αλλά εμείς είμαστε παίκτες, δεν είμαστε kick boxer».

Για το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει παίξει: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα άλλα παιχνίδια. Το κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι στη Λίγκα για μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα».

Για τον τύπο του παίκτη που είναι ο ίδιος: Αν θέλει να βγαίνει για να αποθεώνεται από τον κόσμο ή αν θέλει να μένει μέσα όταν έχει σκοράρει και πάει καλά: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Λατρεύω το ποδόσφαιρο. Είτε είναι προπόνηση, είτε παιχνίδι, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και γι’ αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags