Facebook Pixel Η τελευταία εξέλιξη με Μπεργκ και οι φήμες για «κλεισμένη» συμφωνία - Τι απαντάει ο μάνατζέρ του
| 2017-06-19 20:49:00

Η τελευταία εξέλιξη με Μπεργκ και οι φήμες για «κλεισμένη» συμφωνία - Τι απαντάει ο μάνατζέρ του

Η τελευταία εξέλιξη με Μπεργκ και οι φήμες για «κλεισμένη» συμφωνία - Τι απαντάει ο μάνατζέρ του

Το βίντεο-ντοκουμέντο του Σουηδού, τα δημοσιεύματα για "τρελό" συμβόλαιο που φέρεται έτοιμος να υπογράψει και η επικονωνία του ατζέντη του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο!

Νωρίτερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που φερόταν να απεικονίζει τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στα ΗΑΕ και να ψάχνει σπίτι, γεγονός που έβαλε «φωτιά» στα σενάρια περί κλεισμένης μεταγραφής του Σουηδού στην Αλ Αΐν.

Η εξέλιξη αυτή κινητοποίησε τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος έσπευσε να επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Μπεργκ για να μάθει τι ισχύει.

Ο ατζέντης του Σουηδού άσου, πάντως, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται περί κλεισμένης συμφωνίας του παίκτη με την αραβική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σόρεν Λέρμπι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν και μια κινεζικής ομάδας προς το πρόσωπο του πελάτη του, αλλά όχι ότι υπάρχει κάποια συμφωνία, καθώς φέρεται να είπε το εξής στον Λυμπερόπουλο:

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, παρά μόνο κρούση από ομάδα της Κίνας και την Αλ Αΐν».

Ωστόσο, δημοσιεύματα από τα ΗΑΕ επιμένουν να υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή στην Αλ Αϊν και μάλιστα με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags