Facebook Pixel Κάφροι!
| 2014-03-24 13:00:00

Κάφροι!

Κάφροι!

Οπαδοί δύο ιστορικών ομάδων στην Ελλάδα βγάζουν τα απωθημένα τους ακόμα και σε αναμέτρηση για μπάσκετ γυναίκων! Ποιοι είναι, πού έκαναν καφρίλες και για ποιο λόγο;

Η βεντέτα μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ατρόμητου δεν έχει σταματημό και δυστυχώς την πληρώνει σε πολλές περιπτώσεις ο ...άμαχος πληθυσμός.

Η κόντρα που άνοιξε λόγω σοβαρού επεισοδίου στην αρχή της σεζόν, όταν οπαδοί του Πανιωνίου επέστρεφαν από τη Δράμα (αγώνας μπάσκετ) και δέχθηκαν επίθεση από Περιστεριώτες (γύριζαν από αγώνα στην Ξάνθη), συνεχίζεται σε πολλά επίπεδα και έφτασε για δεύτερη φορά στο ...γυναικείο μπάσκετ!

Επαιξαν την Κυριακή Πανιώνιος - Περιστέρι για την Α2 γυναικών και η αποστολή των γηπεδούχων δέχθηκε επίθεση!

Διαβάστε τι γράφτηκε στο Φύλλο Αγώνα: "Με τη λήξη της β΄ περιόδου και ενώ οι ομάδες κατευθύνονταν για τα αποδυτήρια η β΄ομάδα δέχθηκε επίθεση από φιλάθλους του Πανιώνιου. Χτυπήθηκε ο προπονητής της β΄ ομάδας και η αθλήτρια με Νο7 Θεοδωρακοπούλου με αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του β΄ μέρους κατά δέκα λεπτά . Ζητήθηκε στην ανάπαυλα προσέλευση αστυνομικής δύναμης. Το ματς διεκόπη για πέντε λεπτά στο 7΄12΄΄ της γ΄ περιόδου για άλλα πέντε λεπτά και συνεχίστηκε με την παρουσία αστυνομικής δύναμης ."

Επίσης, δέχθηκε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Κόμης και μαζί του πήραν και τα γυαλιά! Τα χειρότερα απεφεύχθησαν λόγω της παρέμβασης των προπονητών και των αθλητριών του Πανιωνίου... Λες και είχε σχέση με το μπάσκετ όλο αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags