Facebook Pixel Αποκλειστικό:Σούπερ πρόταση από Τοπικό σε Τσιρίλο!
| 2013-08-25 15:18:00

Αποκλειστικό:Σούπερ πρόταση από Τοπικό σε Τσιρίλο!

Αποκλειστικό:Σούπερ πρόταση από Τοπικό σε Τσιρίλο!

Δεν φαντάζεστε ποια ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ είχε επαφές με τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του ΠΑΟK, ώστε να τον πείσει να παίξει στο τοπικό. Διαβάστε στον σκύλο την απάντηση του Ιταλού!
 

Τη μεταγραφή της… 10ετίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ προσπάθησε να κάνει ο Παλληνιακός, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportdog , τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν επαφές των ανθρώπων της ομάδας με τον Μπρούνο Τσιρίλο!

Οι Παλληνιώτες λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ήθελαν να… ταράξουν τα νερά και να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην κατηγορία που αγωνίζονται με την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού. Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, έτρεξε προσωπικά την υπόθεση και ήρθε σε επαφή με τον Τσιρίλο ώστε να του καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση!

Ο Μπρούνο, που ψάχνει ομάδα στην Αττική ώστε να μείνει στην πρωτεύουσα μαζί με την γνωστή ηθοποιό και πολύ όμορφη σύζυγό του, Έλενα Ασημακοπούλου, άκουσε πολύ προσεχτικά την εξαιρετική πρόταση του Παλληνιακού, ωστόσο στο τέλος αρνήθηκε ευγενικά, καθώς όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του συλλόγου, θα ήθελε να περιμένει λίγο ακόμα μήπως βρει κάποια ομάδα από την Σούπερ Λιγκ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags