Facebook Pixel Φευγάτος ξένος άσος που είναι στην προετοιμασία!
| 2014-07-10 08:45:00

Φευγάτος ξένος άσος που είναι στην προετοιμασία!

Φευγάτος ξένος άσος που είναι στην προετοιμασία!

ΠΟΙΟΣ παίκτης του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο Ζέεφελντ, ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό και πώς μπορεί να καλυφθεί το κενό του; H απάντηση με ένα "κλικ" στο σκύλο!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Μπορεί ο Μίτσελ να πήρε στην προετοιμασία τον Μπονγκ, αλλά ο Καμερουνέζος αμυντικός δύσκολα θα είναι στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν προτάσεις για την πώληση ή τον δανεισμό του 26χρονου μπακ, ωστόσο το υψηλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα του Πειραιά (600.000 ευρώ) δεν κάνει εύκολη την παραχώρησή του.

Το μέλλον του Μπονγκ, πάντως, μπορεί να εξαρτηθεί και από την παραμονή του Χολέμπας. Αν δεν πωληθεί, δηλαδή, ο Έλληνας αμυντικός, τότε υπάρχει περίπτωση ο Καμερουνέζος να παραμείνει στο Λιμάνι.

Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε διπλή αποχώρηση στο αριστερό άκρο της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής αν και εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες προτάσεις.

Οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι για τον Μπονγκ έχει εκδηλωθεί εσχάτως ενδιαφέρον από τουρκική ομάδα, ενώ για τον Χολέμπας, που "έβγαλε μάτια" στο Μουντιάλ, αναμένεται πρόταση από τοπ επιπέδου πρωτάθλημα.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμα αριστερός μπακ για να πλαισιώσει τον 20χρονο Μαζουάκου, ενώ υπάρχει πάντα και η αξιόπιστη λύση του πολύπειρου Αμπιντάλ, ο οποίος στις πρώτες δοκιμές του Μίτσελ στο Ζέεφελντ χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ.

ΣΑΛΟΣ με το ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ sex tape της Miley Cyrus - Δείτε τα "καυτά" πλάνα   εδώ!  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags