Facebook Pixel Πυρηνική βόμβα Μαρινάκη!
| 2015-04-27 21:30:00

Πυρηνική βόμβα Μαρινάκη!

Πυρηνική βόμβα Μαρινάκη!

Διεθνή παικταρά, σε καλή ηλικία, που έχει σηκώσει Μουντιάλ και έχει παίξει σε μεγάλους συλλόγους σε top πρωταθλήματα, εξετάζει ο Ολυμπιακός! Θα πέσουν τα τσιμέντα, λέμε…

Καλοκαίρι με πολλές μεταγραφές θα είναι και το φετινό για τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει κινήσεις ουσίας και να φέρει παίκτες που θα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, με βασικό στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση.  

Το μεταγραφικό πλάνο προβλέπει ακόμα την πραγματοποίηση 1-2 δυνατών μεταγραφών που θα προκαλέσουν αίσθηση σε όλους και θα "φτιάξουν" τον κόσμο του συλλόγου. 

Οι πρωταθλητές εξετάζουν ήδη μερικά "βαριά" ονόματα που αφορούν κυρίως τη γραμμή κρούσης, όπου αναμένεται να ξοδευτούν και τα περισσότερα χρήματα για να έρθει στην Ελλάδα ένας σέντερ φορ εγνωσμένης αξίας.

Μία εξαιρετική περίπτωση επιθετικού, που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, έρχεται από την Αγγλία και μετά τις σημερινές εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό να κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή του. 

Ο λόγος για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος έχει ακουσθεί και στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, ωστόσο τώρα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Γερμανός άσος παραχωρήθηκε από την Άρσεναλ στις αρχές Ιανουαρίου ως δανεικός στην Ίντερ, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην ιταλική ομάδα και τώρα αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο προπονητής των Νερατζούρι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ανέφερε ότι ο Ποντόλσκι θέλει να γυρίσει στο Λονδίνο και να ψάξει μία θέση στο ρόστερ των Κανονιέρηδων για την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο παίκτης δε βρίσκετα στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ και το καλοκαίρι αναμένεται να παραχωρηθεί.  

"Στην Ιταλία έχουμε μια συνήθεια να είμαστε ανυπόμονοι. Όμως δεν μπορούν τα πάντα να γίνουν γρήγορα, ειδικά όταν αλλάζεις χώρες και ομάδες. Η κατάσταση με τον Ποντόλσκι είναι λίγο διαφορετική, διότι είναι δανεικός και θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ", αποκάλυψε ο Μαντσίνι.

Ο Ποντόλσκι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 12 ματς που έχει παίξει φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 με την Άρσεναλ και η περίπτωσή του θα είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο 30χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Άρσεναλ, οι "Ερυθρόλευκοι" μπορούν να κυνηγήσουν τη μεταγραφή ποντάρωντας σε ένα καλό συμβόλαιο και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τον αγγλικό σύλλογο. 

ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ προτείνει προπονητή από την Αγγλία για τον Ολυμπιακό! Απολαύστε τον ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags