Facebook Pixel Άλλον προπονητή ήθελε να φέρει ο Άρνεσεν!
| 2015-06-19 22:45:00

Άλλον προπονητή ήθελε να φέρει ο Άρνεσεν!

Άλλον προπονητή ήθελε να φέρει ο Άρνεσεν!

Ούτε καν στην πρώτη τριάδα των προτιμήσεων του Δανού δεν ήταν ο Τούντορ! Γιατί, ωστόσο, αναγκάστηκε να φέρει τον άπειρο Κροάτη στον Δικέφαλο; Ο Σκύλος μύρισε... 

Το πλάσαραν το θέμα στη Θεσσαλονίκη ότι ο Τούντορ ήταν η μεγάλη καψούρα του Άρσεσεν. Και έγραψαν ότι ο Δανός αυτόν ήθελε από την αρχή να φέρει στην Τούμπα. Και πως έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον Σαββίδη ότι είναι ικανός και πολύ εξελίξιμος προπονητής. Μπούρδες! Ναι, όπως το γράφει ο Σκύλος είναι, που έμαθε όλη την αλήθεια για τον Κροάτη τεχνικό.

Στην πραγματικότητα, φίλοι αναγνώστες, ο Τούντορ ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα του Άρνεσεν. Ούτε καν στην πρώτη τριάδα των προτιμήσεών του! Συγκεκριμένα, ο νεαρός κόουτς ήταν η 4η επιλογή του Δανού κι όταν είδε ότι δεν είχε άλλο χρόνο ενεργοποίησε τη συμφωνία με τον Τούντορ, με τον οποίο τα είχε βρει εδώ και πολύ καιρό και τον είχε καβάτζα.  

Ο Άρνεσεν, δηλαδή, έδινε προτεραιότητα σε άλλα ονόματα τεχνικών, που ήταν πιο έμπειροι από τον Τούντορ, ωστόσο αναγκάστηκε να κλείσει τον Κροάτη όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο τις περιπτώσεις που είχε προκρίνει, μέσα στις οποίες ήταν και ο Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος έψαχνε για κάτι καλύτερο και είχε τον Δανό στο περίμενε.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ο Άρνεσεν δεν πιστεύει στον Τούντορ. Κάθε άλλο. Απλά, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εκ των πραγμάτων θα προτιμούσε να είχε φέρει ένα καλύτερο όνομα στην Τούμπα. Άσχετα αν δεν του κάθισε. Αυτά. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιον διεθνή αριστεροπόδαρο μέσο θα φέρει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ; Το όνομα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags