Facebook Pixel Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!
| 2015-09-09 13:45:00

Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!

Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!

Με ξένο κόουτς που θα προκαλέσει αίσθηση μιλάει o Γκιρτζίκης! Ποιος είναι και πόσα του "στάζει" για να τον πείσει; Όνομα με "ερυθρόλευκο" παρελθόν πάει για αντι-Καραγκούνης! 

Μετά τις νέες αποτυχίες της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Φιλανδία στο "Καραϊσκάκη" (0-1) και Ρουμανία (0-0) στο Βουκουρέστι, οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν φορτσάρει για την απόκτηση ενός έμπειρου προπονητή από την ξένη αγορά.

Υπάρχει, μάλιστα, η πρόθεση από την ομοσπονδία μέχρι τέλος του μηνός να έχει κλείσει το θέμα και γι΄ αυτό οι συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ένα όνομα που "παίζει" πολύ δυνατά για τον πάγκο της "γαλανόλευκης" είναι ο Μαρτσέλο Μπιέλσα! Ο Αργεντινός τεχνικός προτάθηκε πριν από λίγο καιρό στην ομοσπονδία και ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον πολύπειρο τεχνικό, με θητεία σε εθνική Αργεντινής, εθνική Χιλής, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαρσέιγ. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση στον 65χρονο προπονητή περιμένοντας την απάντησή του. Η προσφορά της ομοσπονδίας προβλέπει συμβόλαιο δύο ετών, με συνολικές αποδοχές 1,3 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους 400.000 ευρώ, σε περίπτωση πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Όπως ξεκαθαρίστηκε, μάλιστα, στον Μπιέλσα, το προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει κλείσει και μπορεί να φέρει μαζί του μόνο έναν συνεργάτη του. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Τσάνας θα παραμείνει στην ομάδα ως βοηθός του νέου προπονητή, ενώ φήμες αναφέρουν ότι για τη θέση έχει ακουσθεί έντονα και ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Στην ΕΠΟ αναμένουν την απόφαση του Μπιέλσα, ενώ παράλληλα δουλεύουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχουν "δυνατό" όνομα και προέρχονται από τη γερμανική αγορά (ακούστηκαν σήμερα οι Μάγκατ και Σούστερ).

Στο μεταξύ, οι έγκυρες πηγές του Σκύλου λένε ότι η ΕΠΟ βρίσκεται πολύ κοντά και στην ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Γιώργου Καραγκούνη, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να θεωρείται αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιον διεθνή επιθετικό "χτυπάει" ο Παναθηναϊκός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags