Facebook Pixel Ξήλωμα! Αποχωρήσεις-φωτιά το καλοκαίρι στον ΠΑΟ
| 2016-02-12 10:30:00

Ξήλωμα! Αποχωρήσεις-φωτιά το καλοκαίρι στον ΠΑΟ

Ξήλωμα! Αποχωρήσεις-φωτιά το καλοκαίρι στον ΠΑΟ

ΦΕΥΓΟΥΝ ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Παναθηναϊκό - Ποιος έρχεται για να μαζέψει την κατάσταση!

Είναι σαφές ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, αλλά πολύ περισσότερο στο ματς με τον Ατρόμητο που έπαιζε ολόκληρη τη σεζόν, είναι απογοητευτική.

Οι "πράσινοι" έδειξαν την εικόνα ενός ημιθανή αθλητικού οργανισμού, χωρίς πάθος, χωρίς φλόγα, με παίκτες στο χορτάρι που, αν μη τι άλλο, τους έλλειπε η προσωπικότητα...

Κι αυτό είναι από τα πρώτα που έχουν σημειώσει οι "πράσινοι" στη λίστα τους, ενόψει του καλοκαιριού: Να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα!

Στον σχεδιασμό, όμως, υπάρχει να γίνει δεύτερο γερό ξεσκαρτάρισμα με το τέλος της σεζόν, στο οποίο θα περιλαμβάνονται ονόματα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Παναθηναϊκό, την τελευταία τριετία.

Στον Βίκτωρα Κλωναρίδη αναφερθήκαμε και χθες, με αποκλειστικό ρεπορτάζ. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι μόνο αυτός, καθώς στη λίστα με τους υπό αποχώρηση είναι και οι Νάνο, Λαγός και ίσως ο Αμπεντ!

Ο Λουντ επίσης δεν έχει μέλλον στην ομάδα, με τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι να πηγαίνει για οριστικό γκρέμισμα και ανοικοδόμηση!

Τέλος, αποτελεί απόφαση να έρθει στην ομάδα ένας τεχνικός διευθυντής, προκειμένου να μην "καεί" σε διπλή θέση ο Στραματσόνι!

Να έρθει δηλαδή ένας άνθρωπος που θα ασχολείται με συγκεκριμένα ζητήματα, θα τα βάλει σε μία τάξη και θα βοηθήσει τον Ιταλό προπονητή στο έργο του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags