Facebook Pixel Έρχεται αποχώρηση-βόμβα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
| 2016-02-12 12:45:00

Έρχεται αποχώρηση-βόμβα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Έρχεται αποχώρηση-βόμβα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Κορυφαίο όνομα της Σούπερ Λίγκας ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μας! Οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες και δύσκολα θα χαλάσει το deal! Ποιος είναι και πού πηγαίνει;

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, με κορυφαίο όνομα των ελληνικών γηπέδων. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι έχει φτάσει η ώρα να πει οριστικά αντίο στην ομάδα του.

Ο λόγος για τον Μπουανανότε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πογιέτ και ψάχνεται εδώ και πολύ καιρό να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο Αργεντινός άσος ήρθε στη χώρα μας με πολλές προσδοκίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ένωση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι βρίσκεται εκτός των βασικών του πλάνων κι αυτός αναζητά ομάδα στη Λατινική Αμερική. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο "μάγος" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο βραζιλιάνικες ομάδες!

Στη "χώρα του καφέ" το μεταγραφικό παράθυρο είναι ακόμα ανοιχτό κάτι που σημαίνει ότι η μετακίνηση του Αργεντινού άσου μπορεί να γίνει κανονικά. Δεν αποκλείεται η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση να καταφέρει να βάλει στα ταμεία της κι ένα σημαντικό ποσό από έναν παίκτη που το καλοκαίρι τον απέκτησε με μηδενικό κόστος.

Το deal θα τρέξει μετά το αυριανό ντέρμπι και σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές, η αποχώρηση του Μπουανανότε αναμένεται να προχωρήσει πιο εύκολα για ευνόητους λόγους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags