Facebook Pixel Συμφωνία Ολυμπιακού για το πιο καυτό όνομα στη Σούπερ Λιγκ - Κλείδωσε και επιστροφή Έλληνα χαφ
| 2016-12-28 14:00:00

Συμφωνία Ολυμπιακού για το πιο καυτό όνομα στη Σούπερ Λιγκ - Κλείδωσε και επιστροφή Έλληνα χαφ

Συμφωνία Ολυμπιακού για το πιο καυτό όνομα στη Σούπερ Λιγκ - Κλείδωσε και επιστροφή Έλληνα χαφ

Διπλό χτύπημα στα σκαριά οι Πειραιώτες! Τι απομένει για να αποκτήσουν παικταρά του ελληνικού πρωταθλήματος και ποιος είναι έτοιμος να γυρίσει ξανά στους πρωταθλητές;

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σπύρος Ρισβάνης, παρόλο που ο νεαρός άσος αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Παναθηναϊκό, όπως σας αποκάλυψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο SportDog.

Ωστόσο, ο εξαιρετικά ταλαντούχος αμυντικός δεν πρόκειται να είναι η μοναδική κίνηση των πρωταθλητών από την ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Σκύλου, οι Ερυθρόλευκοι έχουν "καπαρώσει" και άλλον παίκτη για το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Σιώπη!

Ο βραχύσωμος μέσος αναμένεται να ντυθεί ξανά στα κόκκινα, αλλά θα μείνει για έξι μήνες ακόμα στη Νέα Σμύρνη (όπως ο Ρισβάνης) και στη συνέχεια θα επιστρέψει έπειτα από δύο χρόνια απουσίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν έτσι κι αλλιώς το πάνω χέρι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έκριναν σκόπιμο ότι αξίζει να επιστρέψει στην ομάδα και να αξιολογηθεί ξανά από το "ερυθρόλευκο" προπονητικό τιμ.
 
Οπότε, δεν απομένει τίποτε άλλο για τον Ολυμπιακό παρά να τα βρει και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, προκειμένου να ολοκληρώσει την τριγωνική αυτή μεταγραφή από τη Νέα Σμύρνη!

Μάλιστα, όπως λέγεται, υπάρχει ήδη απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Κυανέρυθρους για τον Ιρανό φορ, κάτι που δίνει σαφώς ισχυρότατο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του πιο "καυτού" ονόματος αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags