Facebook Pixel Σπόντα του επίσημου Ατρόμητου για το διαιτητή με Αστέρα! (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-10 23:50:00

Σπόντα του επίσημου Ατρόμητου για το διαιτητή με Αστέρα! (ΦΩΤΟ)

Σπόντα του επίσημου Ατρόμητου για το διαιτητή με Αστέρα! (ΦΩΤΟ)

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας του Περιστερίου πέταξε τρελό καρφί για τον ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίπολης.

Φέτος ο Ατρόμητος εκφράζει συχνά πυκνά τα παράπονά του για τη διαιτησία. Μάλιστα αν θυμάστε τον περασμένο Νοέμβρη ο Γιώργος Σπανός είχε δεχτεί βαριά καμπάνα για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι. Ο ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Κουρέντα και του επιβλήθηκε αποκλεισμός ενός έτους από τα γήπεδα. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ατρομήτου πάντως σχολίασε με κοσμιότερο τρόπο τον ορισμό του διαιτητή Βάτσιου, στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Ελπίζουμε ο Αριστείδης Βάτσιος στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να αποδείξει ότι είναι ένας ικανός και εξελίξιμος διαιτητής και να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε εναντίον μας στα Γιάννινα!», ανέφερε ο Παύλος Κατώνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Tί είχε κάνει ο Βάτσιος στα Γιάννινα, την 3η αγωνιστική που φέτος είχε τον χαρακτήρας της... πρεμιέρας του πρωταθλήματος, λόγω των αναβολών; Καταρχάς να υπενθυμίσουμε, ότι οι Περιστεριώτες έκαναν κάκιστη εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα από τους Γιαννιώτες με 3-0. Έφυγαν όμως με τρομερά παράπονα από τον διαιτητή για τον καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Όπως ισχυρίστηκαν τότε, στην προσπάθειά του ο Ζησόπουλος να διώξει την μπάλα δεν βρήκε τον Κόντε (κάτι που φαίνεται και στο ριπλέι) και αν έπρεπε να σφυρίξει κάτι αυτό θα έπρεπε να ήταν έμμεσο για επικίνδυνο παιχνίδι. Αυτό υποστήριξε και ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, στην εκπομπή «KICK OFF» του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags