Facebook Pixel Αυτή είναι μεταγραφάρα! Παίρνει κορυφαίο χαφ στο ...τσάμπα ο Ολυμπιακός - Πότε έκλεισε το super deal!
| 2017-04-05 12:00:00

Αυτή είναι μεταγραφάρα! Παίρνει κορυφαίο χαφ στο ...τσάμπα ο Ολυμπιακός - Πότε έκλεισε το super deal!

Αυτή είναι μεταγραφάρα! Παίρνει κορυφαίο χαφ στο ...τσάμπα ο Ολυμπιακός - Πότε έκλεισε το super deal!

Κάνει παπάδες τη φετινή σεζόν και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν εδώ και πολύ καιρό την υπογραφή του. Χωρίς, όμως, να δώσουν ένα καράβι χρήματα. Ποιος είναι;

Έγινε γνωστό χθες από τον μάνατζερ του Μανώλη Σιώπη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ότι ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια θα γυρίσει στο Λιμάνι, καθώς προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Βέβαια, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν αποφασίστηκε τώρα από τους Πειραιώτες, αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ένα μήνα μετά κλείδωσε το deal, καθώς ο 22χρονος χαφ είχε ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, δεν υπήρχε καμία ρήτρα επιστροφής του παίκτη στο Λιμάνι, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι πρόσφεραν ένα συμβολικό ποσό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, μιας και ο παίκτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα μπορούσε να αποκτηθεί χωρίς κανένα κόστος.

Την ίδια στιγμή, ισχύει ότι έχει διαμηνυθεί στον ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να μην ενσωματωθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ το καλοκαίρι, αλλά να δοθεί απευθείας δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, όπως συνέβη, για παράδειγμα, με την περίπτωση του Κωνστανίνου Λαϊφη.

Από την άλλη, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτές οι διαρροές να αποτελούν κάποιο παιχνίδι ακόμα και της πλευράς του παίκτη, προκειμένου να πετύχει το αντίθετο, δηλαδή την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Κάτι που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είναι και το πιο πιθανό, μιας και μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων μέσων του φετινού πρωταθλήματος, ο οποίος είναι Έλληνας και βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει αυτό το καλοκαίρι στροφή προς το ελληνικό στοιχείο κι αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μανώλης Σιώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελαμένοι στον Ολυμπιακό με Κέρκυρα - Απίστευτη εντολή Λεμονή στους παίκτες
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags