Facebook Pixel Οι δύο που «τσεκάρει» ο ΠΑΟ για αντι-Σίνγκλετον – Ο κοντός NBAερ και το… θηρίο με ύψος 2.13 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-19 17:00:00

Οι δύο που «τσεκάρει» ο ΠΑΟ για αντι-Σίνγκλετον – Ο κοντός NBAερ και το… θηρίο με ύψος 2.13 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο που «τσεκάρει» ο ΠΑΟ για αντι-Σίνγκλετον – Ο κοντός NBAερ και το… θηρίο με ύψος 2.13 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικανός άσος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την επόμενη ομάδα του, που θα παίζει στην Ευρωλίγκα και στον Παναθηναϊκό… τρέχουν για μεταγραφή. Ιδού η λίστα του Πασκουάλ!

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν δέχτηκε τη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι πιθανό να φύγει από τους "πράσινους" με προορισμό την Ρωσία και την Χίμκι.

Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη, αλλά όλα προς τα εκεί οδηγούν, αφού η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιμένει και τα λεφτά που του προσφέρει, είναι… εκτός λογικής! Την ίδια ώρα οι νταμπλούχοι αλωνίζουν την αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι στη περίπτωση, που ο Αμερικάνος πάρει τον δρόμο για την Χίμκι.

Αρκετά ονόματα βρίσκονται στο μπλοκάκι τους, ενώ συνεχώς τους προτείνονται παίκτες, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις ΗΠΑ. Οι τελευταίες περιπτώσεις, που τέθηκαν στα υπόψη του Τσάβι Πασκουάλ είναι ο Λαβόι Αλεν και ο Κόλτον Αϊβερσον.

Ο πρώτος είναι 28 ετών, έχει ύψος 2.06 και έπαιζε σε Πέισερς και Σίξερς. Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, φορώντας την φανέλα της Στρασμπούρ.

Ο Αϊβερσον έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί εκτός των άλλων στην Μακάμπι και την Μπασκόνια. Και αυτός είναι 28 ετών, αλλά έχει ύψος 2.13. Ο Πασκουάλ εξετάζει προσεκτικά κάθε περίπτωση και αν χρειαστεί θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο την ερευνά του, θέλοντας να κάνει τη καλύτερη επιλογή.

Δείτε σε βίντεο τον Λαβόι Αλεν:
 

 

 

 

 


 

Δείτε σε βίντεο τον Κόλτον Αϊβερσον:
 



 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags