Facebook Pixel Αποκάλυψη: Ισχυρός Κύπριος δίπλα στον Δημήτρη!
| 2017-09-15 11:15:00

Αποκάλυψη: Ισχυρός Κύπριος δίπλα στον Δημήτρη!

Αποκάλυψη: Ισχυρός Κύπριος δίπλα στον Δημήτρη!

Ποιος κρύβεται πίσω απ' τη μεγάλη προσπάθεια του αφεντικού της ΚΑΕ να φτιάξει την "Παναθηναϊκή Πολιτεία" – Ο Βγενόπουλος, ο Βασιλειάδης, ο κολοσσός και τα 100 εκατ.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στον Παναθηναϊκό, για να προχωρήσει το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το PAO Foundation, το οποίο προβλέπει τη στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ, κάτι για το οποίο πρώτο το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει.

Το αφεντικό της ΚΑΕ θέλει να κατασκευάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο την "Παναθηναϊκή Πολιτεία" που ονειρευόταν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και, μάλιστα, από τους πρώτους που ενημερώθηκε για το όραμά του πριν από μήνες ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όταν του κατατέθηκε η πρόταση για επινοικίαση του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Είναι δημοσιοποιημένη, άλλωστε, η πρόταση για την ανάπλαση του γηπέδου μπάσκετ και εκεί αναφέρεται και η εταιρεία κολοσσός από το εξωτερικό που θα καλύψει το χρέος και σήμερα γράφεται ότι μπορεί να αναλάβει όλο το πρότζεκτ της Παναθηναϊκής Πολιτείας, συνολικού κόστους 100 εκατ. ευρώ.

Όπως λέγεται, μάλιστα, ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον στηρίζει σε αυτό το εγχείρημα είναι Κύπριος δυνατός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει ήδη κάνει επαφές και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα ισχυρών επιχειρηματιών που διέρρευσαν σήμερα στον Τύπο, ως υποψήφιοι "συμπαίκτες" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όντως έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις, στο πλαίσιο βεβαίως του PAO Foundation, το οποίο προβλέπει τη συμβολή όλων των επιφανών Παναθηναϊκών.

Αυτή είναι, άλλωστε, η απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το εγχείρημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να υπάρχει δηλαδή ανταπόκριση στο κάλεσμά του τόσο από τα μεγάλα "πορτοφόλια" όσο και από τους απλούς οπαδούς.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και ο μοναδικός λόγος που μπορεί να χαλάσει το deal είναι να μην εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κεφάλαια.

Όσον αφορά τα 10 εκατ. ευρώ που λέγεται ότι θα βάζει το χρόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν το πλάνο του προβλέπει ότι αυτά τα χρήματα θα αφορούν τη δική του συμμετοχή στο PAO Foundation ή θα είναι έξτρα χρήματα για να καλυφθεί, μέσα σε άλλα, και το "άνοιγμα" της ΠΑΕ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags