Facebook Pixel Γιατί «έσκασε» ο Μαρίνος - Ποιος ξένος τον «τρέλανε»
| 2017-09-21 10:15:00

Γιατί «έσκασε» ο Μαρίνος - Ποιος ξένος τον «τρέλανε»

του Κώστα Γκόντζου
Γιατί «έσκασε» ο Μαρίνος - Ποιος ξένος τον «τρέλανε»

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Έλληνα τεχνικό μετά απ' το ματς απέναντι στη Λάρισα...

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ότι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του, ο Λουτσιάνο, ο οποίος χθες έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, τραυματίστηκε τόσο σοβαρά και στην ουσία θα τον χάσει για όλο το σημαντικό κομμάτι της χρονιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στην κυριολεξία σκασμένος για την άσχημη αυτή εξέλιξη, όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, μιας και έχει πλέον αρκετές λύσεις για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, όσο από άποψη... δυναμισμού. Ο συγκεκριμένος παίκτης έδειχνε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας έναν απίστευτο εγωισμό που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευελπιστούσε να δει άμεσα και στους αγώνες.

Ήδη, βέβαια, ο Λουτσιάνο έβγαζε πολλά νευρά στο παιχνίδι του, τόσο απέναντι στον διαιτητή όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του (το έκανε και χθες), αλλά ο κόουτς του Τριφυλλιού περίμενε πως αυτόν τον εκρηκτικό χαρακτήρα θα τον έδειχνε ο Βραζιλιάνος και... κατά των αντιπάλων του, βγάζοντας σκληράδα και αγωνιστικό τσαμπουκά, σε αντίθεση με το μέχρι πρόσφατο αναιμικό παιχνίδι του.

Πάντως, ο τραυματισμός του Λουτσιάνο δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση στο ιστορικό του παίκτη, ούτε μπορεί να γίνει λόγος για ευπάθεια, μιας και ο Βραζιλιάνος είχε ελεγχθεί εξονυχιστικά από το ιατρικό τιμ και δεν είχε διαπιστωθεί το παραμικρό πρόβλημα στο γόνατό του. Ήταν στην ουσία η κακιά στιγμή που έφερε τον τραυματισμό για τον παίκτη και, βεβαίως, δεν υπάρχει καμία σχέση με τον παρελθοντικό, ανάλογο τραυματισμό του.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έτριβε τα χέρια του χθες για την παρουσία του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αν και δεν αγωνίστηκε πολύ, πρόλαβε να δείξει πόσο ποιοτικός είναι σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Έλληνας τεχνικός νιώθει ήδη απόλυτα δικαιωμένος για τη συγκεκριμένη επιλογή και για το πόσο πάλεψε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σουηδού άσου στους Πράσινους.

Μάλιστα, στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, μαζί με τον Όμρι Άλτμαν, θα αποτελέσουν τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags