Facebook Pixel «Μετράει η νίκη»
| 2011-08-31 20:24:00

«Μετράει η νίκη»

«Μετράει η νίκη»

Ο Νίκος Ζήσης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης μας επί της Βοσνίας με 76-67 και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην σημασία της νίκης.

Ο γκαρντ της Σιένα παραδέχθηκε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπαιξε καλά, ωστόσο έκανε ιδιαίτερα αναφορά στην καλή άμυνα που όπως είπε μας χάρισε τη νίκη.

«Οσοι έχουμε ξαναπαίξει σε μεγάλη διοργάνωση γνωρίζουμε πως οι πρεμιέρες κρύβουν πολλές παγίδες. Βρήκαμε τον τρόπο μέσω της άμυνας να καλύψουμε τα προβλήματα που είχαμε στην επίθεση. Είναι σημαντικό το ότι νικήσαμε και κοιτάμε μπροστά», τόνισε αρχικά ο γκαρντ της Σιένα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό μας αντίπαλο που είναι η Φινλανδία: «Το ματς με την Φινλανδία κρύβει κινδύνους. Θέλουμε να κάνουμε το 2 στα 2 και να πάμε στο ρεπό δίχως ήττα».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στο άγχος που έδειξε σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: …«Είχαμε άγχος κι αυτό φάνηκε. Δεν ήμασταν καλοί. Η ομάδα έχει δυνατότητες, αλλά σήμερα δεν έπαιξε το μπάσκετ που μπορεί. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και στο εξής, να παίξουμε όπως πρέπει και μπορούμε γιατί η Εθνική είναι ικανή να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε και καλύτεροι».

Πηγή: sentra-goal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags