Facebook Pixel "Οποιονδήποτε βρω για να μιλήσω, θα το κάνω!"
| 2011-10-25 11:54:00

"Οποιονδήποτε βρω για να μιλήσω, θα το κάνω!"

"Οποιονδήποτε βρω για να μιλήσω, θα το κάνω!"

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου, τονίζοντας όμως πως είναι ακραίο σενάριο. Τι είπε για το ταξίδι του στην Αμερική.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά για να προσπαθήσει να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ, βάζοντας τον στο ίδιο τραπέζι με τους Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για το σκοπό του ταξιδιού του:

«Είμαι στο Λονδίνο από χθες και θα πάω στην Αμερική, αλλά για δική μου δουλειά. Δεν είπα ότι δεν θα έχω κάποια επαφή με τον κ. Νοτιά. Πιστεύω πως θα συναντηθούμε με τον κ. Νοτιά. Γράφονται διάφορα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κλείσει ραντεβού για να δω κανέναν άλλο. Οποιονδήποτε βρω για να μιλήσω και να κάνω κάτι, θα το κάνω».

Για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η διοίκηση αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει οποιονδήποτε τρόπο να υπάρξει μία βιώσιμη κατάσταση στην ομάδα την επόμενη μέρα. Η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από ό,τι πέρυσι. Έχουν μαζευτεί τα έξοδα της ομάδας. Αυτό που είναι άσχημο, είναι η ρευστότητα. Άλλο η οικονομική κατάσταση κι άλλο η ρευστότητα. Μπορεί να είσαι κερδοφόρος σήμερα, αλλά η ρευστότητά σου να είναι άσχημη. Το πρόβλημα ρευστότητας οφείλεται και στα λίγα εισιτήρια. Η ΑΕΚ έχει καιρό να πάρει χρήματα από τους μετόχους. Πρέπει να βρεθεί τρόπος η ΑΕΚ να έχει εισροή χρημάτων».

Για το ενδεχόμενο ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου:

«Η λύση του Πρωτοδικείου είναι ακραία, είναι η έσχατη λύση. Αυτά που γράφονται στον Τύπο, δεν βοηθάνε κάποιον επενδυτή να βάλει τα χρήματά του. Σου λέει "να βάλω λεφτά και να μου λένε κάθε μέρα τι πρέπει να κάνω σε μία επιχείρηση που έχω επενδύσει;"».

Για τους λόγους της παραίτησης της διοίκησης Αδαμίδη:

«Μια διοίκηση δεν μπορεί να συνεχίζει να διοικεί όταν δεν έχει χρήματα. Από την ώρα που δεν έχουμε χρήματα και δεν μπορούμε να κινήσουμε την ΠΑΕ, με ποιον τρόπο να παραμείνουμε; Θα πρέπει ο κύριος μέτοχος, ο κ. Νοτιάς, αλλά και οι υπόλοιποι μέτοχοι να πάρουν αποφάσεις».

Για το αν οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς προτίθενται να βάλουν χρήματα:

«Δεν μπορώ να απαντήσω ούτε για τον κ. Νοτιά, που εξακολουθεί να είναι μέτοχος της ΑΕΚ, ούτε για τον κ. Παππά, που δεν είναι πλέον μέτοχος αλλά έχει βάλει χρήματα και μετά την αποχώρησή του. Αν βρεθεί μία φόρμουλα και μαζευτούν πάλι πάνω από δύο επενδυτές, πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Κανένας μέτοχος δεν έχει υποχρέωση να καλύψει ζημιές ή να βάλει χρήματα. Οι Supporters δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να βάλουν τα χρήματα από τον κόσμο που θέλει να συμμετέχει κι όχι παραπάνω από αυτά».

Για το ενδεχόμενο επένδυσης από Έλληνα του εξωτερικού:

«Υπάρχουν Έλληνες με χρήματα σε όλο τον κόσμο. Το θέμα είναι αν τους ενδιαφέρει να κάνουν επενδύσεις στην ομάδα και τη χώρα. Ονόματα ανακυκλώνονται συνέχεια. Πάλι είδα σήμερα το πρωί το όνομα του κ. Μελισσανίδη. Όποτε η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, το ίδιο πράγμα γίνεται. Δεν ξέρω πώς δουλεύουν οι εφημερίδες… Σήμερα λένε ό,τι λένε για τους κ.κ. Παππά και Νοτιά και από την άλλη η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει καινούριους ανθρώπους να τους βάλουν μέσα. Αυτοί θεωρούν πως αυτή τη στιγμή βοηθάνε την ΑΕΚ. Να έρθει ένας άνθρωπος, να βάλει λεφτά και μετά να βρίζουν εκείνον;».

Για τη «ζημιά» από τα επεισόδια στον τελικό:

«Στην αρχή της σεζόν δεν ξέραμε όλα αυτά τα προβλήματα. Πάνω από 1 εκατ. ευρώ έπρεπε να δώσουμε για όσα έγιναν στο Κύπελλο. Συνελήφθησαν 12 άτομα, δεν πήγε κανένας φυλακή και η ΑΕΚ πλήρωσε για όλα. Αν σκεφτείτε και τα διαφυγόντα κέρδη, μας κόστισε πολύ παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ. Λες και με αυτή την τιμωρία λύθηκε το πρόβλημα της βίας… Πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες ξενέρωσαν με αυτό και χάσαμε εισιτήρια και διαρκείας».

Για την προσπάθεια των Supporters:

«Πιστεύουμε πως η προσπάθεια των Supporters θα μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα. Έβγαιναν οι εφημερίδες κι έλεγαν πως δεν θα πάρουμε άδεια και αυτό δημιούργησε πρόβλημα. Ρόλο έπαιξε η καθυστέρηση με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Υπήρξαν 1-2 άτομα που έπαιρναν κάθε μέρα τηλέφωνο την επιτροπή κεφαλαιαγοράς κι έλεγαν να σταματήσει την προσπάθεια. Μου είπαν και ονόματα, αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ίσως έπαιξαν ρόλο η οικονομική κρίση, αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν βοήθησαν. Ίσως να μην ενέπνευσα κι εγώ. Αν ήταν στη θέση μου ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ίσως να μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα. Οι Supporters μπορούν να διασφαλίσουν με τη γνώμη τους το μέλλον της ομάδας».

Για το αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές του κ. Παππά στους Supporters:

«Η μεταβίβαση των μετοχών του κ. Παππά στους Supporters έχει γίνει. Το μόνο που δεν έχει γίνει είναι ότι η ΕΕΑ δεν έχει συζητήσει για την έγκριση της μεταβίβασης λόγω του φόρτου που είχε με τα στημένα. Σημασία έχει πώς γράφεται ένα πράγμα. Είναι σαν το ανέκδοτο με τον αγώνα δρόμου μεταξύ ενός Αμερικανού κι ενός Ρώσου, στον οποίο ο μεν τερμάτισε πρώτος και ο δε δεύτερος. Στον αμερικανικό Τύπο γράφτηκε πως ο Αμερικανός αθλητής ήταν πρώτος και ο Ρώσος τελευταίος, ενώ στον ρωσικό Τύπο πως ο Ρώσος ήταν δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος. Σημασία έχει πώς προβάλλεται κάτι. Ο κ. Παππάς δεν παραμένει μεγαλομέτοχος. Στην ακραία περίπτωση που δεν εγκριθεί η μεταβίβαση από την ΕΕΑ, οι μετοχές θα είναι ανενεργές. Μιλάμε όμως για τυπική διαδικασία».

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρόκειται να χαθεί. Πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση βιώσιμη. Και ο κ. Νοτιάς, και οι Supporters και όλοι όσοι είχαν εμπλακεί στην ΠΑΕ. Αυτός που θα δώσει τη λύση, δεν πρέπει να έχει μόνο την οικονομική δυνατότητα, αλλά και το απαιτούμενο ήθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags