Facebook Pixel "Ρεπόρτερ του Σταρ" στον πάγκο του Άρη! (ΦΩΤΟ)
| 2011-11-04 17:33:00

"Ρεπόρτερ του Σταρ" στον πάγκο του Άρη! (ΦΩΤΟ)

"Ρεπόρτερ του Σταρ" στον πάγκο του Άρη! (ΦΩΤΟ)

Ακόμα δεν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και του βγάλανε το παρατσούκλι οι πάντα χιουμορίστες και με μεγάλη φαντασία οπαδοί του Άρη.

Πριν προλάβει να έρθει στην Θεσσαλονίκη για χάρη των κιτρινόμαυρων, ο Πολωνός τεχνικός Μίχαλ Πρόμπιερτζ απέκτησε παρατσούκλι και θα λέγαμε διόλου ...τιμητικό.

"Ρεπόρτερ του Σταρ" τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προφανώς λόγω της ομοιότητας που έχει το πρόσωπό του και το αραιό μαλλί του με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, γνώριμό μας από τα ρεπορτάζ-αποστολές του σε ...κοσμικά μέρη όπως η Μύκονος και η Αράχωβα.

Είναι περιττό να πούμε αν έκανε "γκελ" ή όχι στον κόσμο του Άρη το όνομα Μίχαλ Πρόμπιερτζ. Προφανώς και περίμεναν κάτι καλύτερο από τον Σάκη Τσιώλη και όχι τον "Ρεπόρτερ του Σταρ" από την Πολωνία όπως οι ίδιοι λένε στα διάφορα φόρουμ που καταγράφουν τις απόψεις τους.

Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα οπότε είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα. Από την άλλη όμως είναι δικαίωμα των οπαδών του Άρη να υποδέχονται με τον δικό τους τρόπο τον κάθε προπονητή που τους "σβερκώνει" η διοίκηση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags