Facebook Pixel Η ενδεκάδα του Ζαρντίμ με Μιραλάς, Γκρέκο κ.ά.
| 2012-07-24 09:38:00

Η ενδεκάδα του Ζαρντίμ με Μιραλάς, Γκρέκο κ.ά.

Η ενδεκάδα του Ζαρντίμ με Μιραλάς, Γκρέκο κ.ά.

Νομίζω πως θα αργήσουμε αρκετά να μάθουμε την ενδεκάδα που θα ρίξει στη μάχη του πρωταθλήματος ο Ζαρντίμ. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Γιατί πολύ απλά η λογική λέει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει λίγο πριν τα μέσα Αυγούστου κι αφού έχει δει την ομάδα στο φιλικό που θα δώσει στην Ολλανδία και κύρια σε εκείνο με τη Μάλαγα στο Καραϊσκάκη στις 7 Αυγούστου.

Τότε, δηλαδή σε αυτά τα φιλικά, ο Ζαρντίμ θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, καθώς τότε θα είναι στη διάθεσή του ο Μιραλάς, ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα, ο Ζαραδούκας, αλλά κι ο Γκρέκο.

Στην Πορτογαλία δεν έχουν πάει οι τρεις πρώτοι, καθότι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους στο Ρέντη, ενώ θεωρητικά δύσκολα θα μπορέσει να πάει εκεί ο Ιταλός, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Γράφω τη λέξη «θεωρητικά» γιατί δεν μπορεί να είμαι 100% σίγουρος, αλλά μπαίνοντας στο σάιτ της Ρόμα μπορείς να δεις ότι από τις 10 του μήνα το παιδί λόγω ενός (όχι σοβαρού) μυϊκού τραυματισμού, έκανε ατομικό πρόγραμμα με ένα δύο ακόμη συμπαίκτες του, που επίσης είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Οπότε, αφού δεν έχει κάνει προπόνηση εδώ και 12-13 ημέρες, μάλλον δεν έχει νόημα και θα είναι ρίσκο να τον βάλει ο Ζαρντίμ αμέσως να παίξει στα φιλικά της Πορτογαλίας. Έτσι, λογικά θα τον εντάξει στην ομάδα αμέσως με το που έρθει η ομάδα πίσω στην Αθήνα.

Βασικά μπήκα στο σάιτ της Ρόμα για να δω αν και πόσο είχε παίξει στα φετινά φιλικά της ιταλικής ομάδας, που ξεκίνησε κι αυτή την προετοιμασία της σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή με τον Ολυμπιακό (για την ακρίβεια μία ημέρα νωρίτερα), αρχές Ιουλίου, με τον Γκρέκο κανονικά παρόντα.

Κι όντως στο πρώτο φιλικό, με μία μικρή ομάδα και με 9-0 το τελικό σκορ, ο Γκρέκο είχε παίξει κανονικά. Μάλιστα ήταν στη λεγόμενη βασική ενδεκάδα, του α’ ημιχρόνου, στην τριάδα των χαφ, μαζί με τον Βόσνιο διεθνή Πιάνιτς και τον νεοαποκτηθέντα Φλορέντσι (εθνική ελπίδων Ιταλίας). Ενδεκάδα με τον Τότι στην επίθεση.

Και για να καταλάβει κανείς πόσα χαφ έχει η Ρόμα, στο β’ ημίχρονο εκείνου του φιλικού είχαν παίξει στη μεσαία γραμμή άλλοι πέντε παίκτες! Ο Χιλιάνος παλιός διεθνής Πιζάρο, ο Βραζιλιάνος Μαρκίνιο, ο έμπειρος Ιταλός Περότα, ο Μπερτολάτσι (επίσης εθνική ελπίδων Ιταλίας) κι ο πιτσιρικάς Βέρε. Τότε, μάλιστα, δεν είχαν αποκτηθεί ο Αμερικάνος διεθνής Μπράντλεϊ, που προορίζεται για βασικός κι ο δικός μας, ο Ταχτσίδης. Και μέχρι χθες η Ρόμα είχε και άλλο Βραζιλιάνο χαφ, τον έμπειρο Σιμπλίσιο, που τελικά δόθηκε κι αυτός.

Μιλάμε, δηλαδή, για 11 μέσους την στιγμή που ο προπονητής της ο Ζέμαν, παίζει 4-3-3, πάντα, άρα χρειάζεται τρεις κάθε φορά. Οπότε είναι λογικό, να ήθελε η Ρόμα να αφήσει κάποιους από τους χαφ της.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags