Facebook Pixel Ο Φωτίου και η ΑΕΚ
| 2013-02-08 17:12:00

Ο Φωτίου και η ΑΕΚ

Ο Φωτίου και η ΑΕΚ

Ο Βασίλης Σαμπράκος κουβεντιάζει με τον Ελληνα επιχειρηματία για την σχέση που ανέπτυξε με την ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την μεταγραφή του Κατίδη.
 

 

Καιρό τώρα, δηλαδή από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, άκουγα και διάβαζα πολλά γύρω από τη σχέση του Αλκη Φωτίου με την ΑΕΚ, τις επιχειρηματικές προθέσεις και τα σχέδιά του, τα κίνητρα των αποφάσεών του να βάλει χρήματα για την μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη και για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε μια συνομιλία που είχαμε τηλεφωνικά, ζήτησα από τον Ελληνα επιχειρηματία, που ζει και επιχειρεί στη Ζυρίχη, να μου αφηγηθεί την ιστορία, προκειμένου να αντιληφθώ τα πώς και τα γιατί της σχέσης που ανέπτυξε και των σκέψεων που έχει για την ΑΕΚ.

Ο Φωτίου βρέθηκε παιδί στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει εδώ το σχολείο, στα τέσσερα πρώτα σχολικά χρόνια της ζωής του. Μεγάλωνε στο σπίτι της θείας του, ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ όμως εκείνη την εποχή μεγαλουργούσε στο κύπελλο UEFA ('76-'77) και τον κέρδισε, τον έκανε να την επιλέξει και να την κουβαλά μαζί του στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags