Facebook Pixel Λευκή καταιγίδα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-02 23:36:00

Λευκή καταιγίδα!

Λευκή καταιγίδα!

Η Ρεάλ νίκησε 3-0 την Ντόρτμουντ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό στη βροχερή Μαδρίτη και ουσιαστικά σφράγισε από απόψε την πρόκριση στους "4". Με γκολ (ισοφάρισε την επίδοση του Μέσι) γιόρτασε ο Ρονάλντο την 100η του συμμετοχή στο Champions League

Η Ντόρτμουντ ίσως δικαιούταν ένα γκολ απόψε, αλλά η επικράτηση της Ρεάλ ήταν δίκαιη και θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το γρήγορο γκολ του Μπέιλ στο 3` έδωσε φτερά στους "μπλάνκος" που πέτυχαν άλλο ένα στο 27` με τον Ίσκο και την... μπουγάδα καθάρισε ο Ρονάλντο στο 59`, με τον Πορτογάλο στην 100η του συμμεοτοχή στη διοργάνωση να φτάνει τα 14 γκολ στη διοργάνωση ισοφαρίζοντας την επίδοση του Λιονέλ Μέσι!

Μπήκε να "καθαρίσει"

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τη Ρεάλ, καθώς μόλις στο 3` ο Μπέιλ με προβολή από το γύρισμα του Καρβαχάλ άνοιξε το σκορ! Με το γρήγορο γκολ οι "μπλάνκος" έκλεισαν την Ντόρτμουντ στα καρέ της, ενώ στο 14` ο Ρονάλντο με φάουλ απείλησε για το 2-0, το οποίο τελικά ήρθε στο 27`. Ο Ίσκο σταμάτησε τη μπάλα στο ημικύκλιο και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βαϊντενφέλερ! Ο Κασίγιας επενέβη για πρώτη φορά μόλις στο 34` στο σουτ του Γκρόσκροϊτς, με τους Γερμανούς να προσπαθήσουν κάπως να ισορροπήσουν και το ημίχρονο να λήγει στο 2-0.

Το κρίσιμο... τρίτο

Δυνατά μπήκε και στο β` μέρος η Ρεάλ με τον Βάιντενφέλερ να σταματάει τον Μπέιλ στο 48` και την Ντόρτμουντ να απαντάει στο 50` με την ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ. Μετά σε ένα τρίλεπτο έγινε... χαμός! Στο 57` ο Παπασταθόπουλος κάπως... ριψοκίνδυνα έδιωξε προ του Μπενζεμά, στην κόντρα αρχικά ο Ομπαμεγιάνγκ αρχικά και μετά ο Μχιταριάν δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κασίγιας, σε μια καταπληκτική ευκαιρία και ήρθε το 3-0! Στο 59` ο Μόντριτς με φοβερή κάθετη βρήκε τον Ρονάλντο που άδειασε έναν παίκτη και σκόραρε!

Η ευκαιρία του 63` από τον Μπενζεμά φαίνεται πως ξύπνησε τους Γερμανούς, που απειλούνταν με μεγαλύτερο σκορ και στη συνέχεια ανέλαβαν την κατοχή με τον Κλοπ να βάζει μέσα Σίμπερ και Χόφμαν. Ο Αντσελότι με τη σειρά του έκανε κι αυτός αλλαγές και πέρασε έξω στο 80` και τον... 100άρη Ρονάλντο, που φάνηκε να έχει ενοχλήσεις. Στο 84` ο Μπέιλ δεν μπόρεσε να κάνει το 4-0, με το ματς να λήγει 3-0 υπέρ της Ρεάλ. 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ. Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ισκο (72' Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο (80' Κασεμίρο), Μπενζεμά (74' Μοράτα).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Γ. Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Πιστσεκ (67' Σίμπερ), Ντουρμ, Κελ (73' Γόγιτς), Ρόιζ, Σαχίν, Γκροσκροϊτς, Μκιταριάν (64' Χόφμαν), Ομπαμεγιάνγκ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags