Facebook Pixel Με ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά, φτυάρι (!) και πυροσβεστήρες...
Life
| 2011-08-30 18:17:00

Με ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά, φτυάρι (!) και πυροσβεστήρες...

Με ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά, φτυάρι (!) και πυροσβεστήρες...

Ανακοίνωση για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χτες το βράδυ στον σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα εξέδωσε η ΓΑΔΑ.

Τέσσερις συλλήψεις και κατάσχεση ενός μικρού οπλοστασίου, είναι ο απολογισμός, ενώ από τους τέσσερις συλληφθέντες, μάλιστα, οι δύο είναι εκείνοι που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Χθες 29-8-2011 και περί ώρα 20.40΄ ομάδα σαράντα (40) περίπου ατόμων, που επέβαιναν σε είκοσι (20) περίπου δίκυκλα, τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη δικυκλιστή, στάθμευσαν τα δίκυκλα στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Κειριάδων στα Πετράλωνα.

Από εκεί κινούμενοι πεζή, στην οδό Κειριάδων και κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα, βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά και φορητούς πυροσβεστήρες, επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν με άτομα που βρίσκονταν εντός και εκτός Γραφείου Συνδέσμου Φιλάθλων, που στεγάζεται σε κτίριο στην ανωτέρω οδό, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στους υαλοπίνακες τεσσάρων (4) παρακείμενων καταστημάτων και δεκατεσσάρων (14) οχημάτων που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος της οδού Κειριάδων.

Από την συμπλοκή τραυματίσθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο δύο (2) άτομα και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 27, 27, 29 και 35 ετών, για διατάραξη κοινής ειρήνης, συμπλοκή, διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, εκρηκτικών υλών και φωτοβολίδων.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Δύο (2) αυτοσχέδιοι Εμπρηστικοί - Εκρηκτικοί Μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικές φιάλες στις οποίες είχαν προσαρμοσθεί με κολλητική ταινία κροτίδες.

- Δύο (2) υπολείμματα από πλαστικές φιάλες με εμφανή ίχνη καύσης.

- Μία (1) φωτοβολίδα χειρός.

- Ένα (1) οικοδομικό εργαλείο «φτυάρι».

- Μία (1) μεταλλική κυλινδρική ράβδος (γκλομπ).

- Μία (1) σπασμένη πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

- Ένα (1) κομμάτι ξύλου.

- Δύο (2) πυροσβεστήρες.

- Δύο (2) εγκαταλελειμμένες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, με καλυμμένο μέρος των πινακίδων κυκλοφορίας τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής .

Οι δύο (2) από τους συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι δύο (2) άλλοι (ο 27χρονος και ο 35χρονος) νοσηλεύονται φρουρούμενοι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags