Αναλυτικά:

- Ήρθες στην Ελλάδα. Επιστρέφεις στις ΗΠΑ. Καταρχήν πες μας για τις εντυπώσεις σου, για τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα για την κατάσταση που βρήκες εδώ. Υπήρξε κάτι συγκεκριμένο το οποίο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που σκεπτόσουν, από αυτό που περίμενες;

"Οντως, ήταν όταν έφτασα εδώ, στο αεροδρόμιο, οι σπουδαίοι φίλαθλοι που με υποδέχτηκαν, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αλλά και ο σύλλογος που με υποστήριξαν. Ηταν σαν να ήμουν στην πρώτη θέση εδώ. Ολοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Οι άνθρωποι της κοινωνίας αλλά και του συλλόγου. Η ευκαιρία να συναντηθώ με τον Δήμαρχο, που ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ηταν εξαιρετική η εμπειρία της συνάντησης μαζί του. Ποτέ δεν περίμενα αυτού του είδους την υποδοχή. Σπάνιοι άνθρωποι με υποδέχτηκαν. Ηταν για μένα ευλογία και τιμή".

-Οπότε μπορείς να πεις ότι ήταν ένα χρήσιμο ταξίδι...

"Ηταν πολλά που ήθελα να μάθω γιατί ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα την Ελλάδα. Είδα τον κόσμο εδώ, τον προπονητή, τους φιλάθλους που δείχνουν τόση ένταση και αγαπούν το μπάσκετ. Είναι σπουδαίο να τα βλέπεις αυτά. Πρέπει να επιστρέψω όμως στις ΗΠΑ, να πάρω μία απόφαση για το τι πρέπει να κάνω. Το μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι το ΝΒΑ".

-Φυσικά ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας αλλά είσαι και οικογενειάρχης. Θα έλεγες ότι η Θεσσαλονίκη είναι ένα καλό μέρος για να ζεις;

"Πραγματικά το πιστεύω. Είναι πολύ ασφαλής. Μίλησα με πολύ κόσμο εδώ, με τον Μπάνε, τον Νίκο αλλά και τον Τέλη που μου έδωσαν πολλές πληροφορίες για την πόλη. Εδώ η κατάσταση μπορεί να είναι καλή για μένα και την οικογένεια μου. Κάθε απόφαση που θα πάρω δεν θα είναι για μένα αλλά για την οικογένεια μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι καλύτερο γι' αυτούς. Αν πάρω την απόφαση και όλα λειτουργήσουν σωστά, θα είμαι εδώ μαζί τους. Θα είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα".

- Πέραν από την πόλη και την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Μίλησες ξανά και ξανά, για τους θρύλους του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε και τον Νίκο. Θα έλεγες ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό. Το ότι μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν το μπάσκετ, που μπορούν να σε προσεγγίσουν διαφορετικά, που ξέρουν πως να σου μιλήσουν για την δουλειά του μπάσκετ. Είναι κάτι ιδιαίτερο;

"Ο Μπάνε και ο Νίκος είναι θρύλοι εδώ. Ο τρόπος που έπαιξαν στην Ευρώπη τους έκανε θρύλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αυτούς τους ανθρώπους. Οτι τους όρισε να βάλουν το σωματείο σε μία σειρά. Καταλαβαίνουν τους παίκτες, την δουλειά του μπάσκετ κάτι που κάνει εύκολη την μετάβαση. Για μένα το να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο, να παίξω και να καταλάβω τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης εδώ. Ο Μπάνε, ο Νίκος και ο Τέλης έκαναν τόσο καλή δουλειά. Ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεση μου, ο τρόπος που χειρίζονται εσάς τους δημοσιογράφους και κυρίως ο προπονητής. Περιμένει την απόφαση μου. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα με κάνει να πάρω την απόφαση μου. Καταλαβαίνω ότι είναι σε δύσκολο για έναν προπονητή να μην γνωρίζει την κατάσταση που θα αντιμετωπίσει. Είχα την ευκαιρία να κάνω μία προπόνηση με τα παιδιά. Ανυπομονώ να δούμε τι θα γίνει και ελπίζω όλα να εξελιχθούν καλά".

-Μου είπες νωρίτερα, ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι τρελοί. Θες να τους πεις κάτι;

"Βέβαια. Ελεγα παλιότερα τους φίλους του Duke, τρελοί του Duke, τώρα θα λέω τρελοί ΠΑΟΚτσήδες. Κάνουν σπουδαία δουλειά στο να υποστηρίζουν την ομάδα. Τους εκτιμώ για την φιλοξενία και ανυπομονώ, ότι και αν μου κρύβει το μέλλον, να βρεθώ ξανά εδώ. Αν όχι όμως, έχω ήδη γίνει φίλος του ΠΑΟΚ. Θα έχω την ευκαιρία να δω παιχνίδια, να δω αυτόν τον κόσμο. Η ανταπόκριση στην πόλη είναι απίστευτη. Το πόσο ο κόσμος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Οχι όμως μόνο εδώ αλλά και σε όλον τον κόσμο. Ξέρω ότι πολλοί ανά τον κόσμο αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να το κάνουν και να υποστηρίζουν την ομάδα. Να συνεχίσουν να είναι οι τρελότεροι οπαδοί που υπήρξαν ποτέ".