Facebook Pixel Ατάτα που θα συζητηθεί για Στανόγεβιτς: «Να μην μιλάει πολύ...»
| 2017-07-19 20:27:00

Ατάτα που θα συζητηθεί για Στανόγεβιτς: «Να μην μιλάει πολύ...»

Ατάτα που θα συζητηθεί για Στανόγεβιτς: «Να μην μιλάει πολύ...»

«Συμβουλές» προς τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και στην διοίκηση που πρέπει να... τρέξει για μεταγραφές.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλεξίου φιλοξενήθηκε στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μεταξύ άλλων μίλησε για τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, το στόχο του αλλά και για το νέο προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ: «Ο κορμός είναι ο ίδιος με κάποιες νέες προσθήκες, είναι νωρίς ακόμα να συζητάμε το πώς θα παρουσιαστεί. Στα φιλικά γίνονται δοκιμές, ο προπονητής κάνει διάφορα πειράματα. Περιμένουμε να είναι φέτος πιο δυνατός και να βάλει στόχο το πρωτάθλημα».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε τον Ρέι γιατί τον είδαμε μόνο στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Ο Μακ είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε, έχει ταχύτητα και ξέρουμε τις δυνατότητές του και πιστεύω θα βοηθήσει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση: «Όταν πας για πρωτάθλημα πρέπει να έχεις έτοιμους 20 παίκτες. Να είναι καλοί, ποιοτικοί για να πηγαίνουν για το αποτέλεσμα. Φυσικά ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει μετά από πολλά χρόνια να μπει αυτός ο στόχος, άσχετα αν το λένε ή δεν το λένε. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε πισωγύρισμα, ούτε το κύπελλο. Πρέπει να πάρει ποιοτικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ και αυτοί που είναι να τους επιλέξουνε το γνωρίζουνε. Σε κάθε θέση θέλει δύο παίκτες».

Για το αν υπάρχει συνέχεια του Ίβιτς με το νέο προπονητή: «Είναι λάθος να το σκέφτονται έτσι όλοι. Καμία σχέση με τον Ίβιτς, είναι ένας καινούργιος άνθρωπος έχει τις δικές του φιλοδοξίες, το δικό του σκεπτικό, απλά πρέπει και αυτόν να τον περιμένουμε. Ξεκίνησε όπως διάβασα να παίξει με 4-4-2, δεν του βγήκε. Να μην μιλάει καλύτερα πάρα πολύ καλύτερα να δουλεύει για να δει τι υλικό έχει και να κάνει τον σχηματισμό που πρέπει. Δεν νομίζω ότι είναι διάδοχος του Ίβιτς. Ο καθένας έχει τη δικιά του προσωπικότητα και πρέπει να βάλει τα δικά του πιστεύω και τη δικιά του δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags