Facebook Pixel Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-06 18:36:00

Ανατροπή δεδομένων για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός!

Διαβάστε τι ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τι ισχύει για το παιχνίδι του Champions League.

Νωρίτερα η Marca υποστήριξε ότι υπάρχει πιθανότητα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο το δημοσίευμα αυτό τελικά δεν έχει βάση, από τη στιγμή που η ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη σε ανακοίνωση-ενημέρωση προς τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα στο Καμπ Νόου.
 

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων BARCELONA - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "CAMP NOU" την Τετάρτη 18/10/2017 στις 20:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από Δευτέρα 9/10 έως Παρασκευή 13/10 (10:00 – 17:30), από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει το εισιτήριο διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο και αριθμό ταυτότητας ή Διαβατηρίου με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ισπανική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβαση ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 54€».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags