Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει… φωτιά στο Κατάρ - "Πάω στο Μουντιάλ, δεν χάνω ματς της ΑΕΚ"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-04 15:30:00

Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει… φωτιά στο Κατάρ - "Πάω στο Μουντιάλ, δεν χάνω ματς της ΑΕΚ"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει… φωτιά στο Κατάρ - "Πάω στο Μουντιάλ, δεν χάνω ματς της ΑΕΚ"! (ΦΩΤΟ)

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα super glamorous party και φεύγει οσονούπω για το Κατάρ, όπου θα κάνει live εμφανίσεις την περίοδο του Μουντιάλ.

Η Αναστασία Τερζή, μετά την Αυστραλία και το Ντουμπάι, ετοιμάζεται τώρα για καινούργιες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ούσα μάλιστα και μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που θα ζήσει από κοντά τη μεγαλύτερη γιορτή της μπάλας διεθνώς!

«Το έχω λιγάκι σαν γούρι και από τα 18 μου χρόνια κάνω το πάρτι των γενεθλίων μου στο Lohan. Φέτος ήταν η όγδοη χρονιά που γιόρτασα στο συγκεκριμένο κλαμπ, με μοναδική εξαίρεση τη χρονιά της καραντίνας, οπότε -όπως όλος ο κόσμος- έτσι κι εγώ είχα γιορτάσει σπίτι μου» δηλώνει στην «Espresso», συμπληρώνοντας πως φέτος πέρασε υπέροχα με την παρέα της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από τη γενέθλια τούρτα της, που ήταν… υπερπαραγωγή και δώρο από τους φίλους της!

Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έχει «περγαμηνές» και στο μόντελινγκ, ενώ διαθέτει πτυχίο από τη Γυμναστική Ακαδημία και έχει πάρει μεταπτυχιακό στην Ιατρική, πρόκειται σύντομα να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, καθώς δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση να τραγουδήσει εκεί, σε ένα ελληνικό bar-restaurant, από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, θα βρεθεί εκεί όπου θα χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ.

«Πέρυσι άλλαξα χρόνο στην Αυστραλία, φέτος θ’ αλλάξω στο Κατάρ» σχολιάζει γελώντας και μας αποκαλύπτει πως είναι «φουλ ποδοσφαιρόφιλη». Όσο για την ομάδα που υποστηρίζει, είναι η ΑΕΚ. «Πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο. Δεν χάνω αγώνα… Άλλωστε, έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο για ένα διάστημα στο πανεπιστήμιο. Το ποδόσφαιρο ήταν η πρώτη ειδικότητα που πήρα στη Γυμναστική Ακαδημία. Επειτα βέβαια άλλαξα, επιλέγοντας ως δεύτερη ειδικότητα την ευρωστία και υγεία. Γι’ αυτό, εξάλλου, έκανα μετά και το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική» συνεχίζει η Αναστασία Τερζή αναφερόμενη στο ποδοσφαιρικό παρελθόν της.

«Παρελθόν στο ποδόσφαιρο έχω, με ποδοσφαιριστή δεν έχω!» σημειώνει η ίδια με χιούμορ, διευκρινίζοντας ότι δεν της έχει τύχει έως τώρα να βρεθεί σε σχέση με επαγγελματία του αθλήματος που τη συναρπάζει τόσο πολύ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Terzi???? (@anastasia_terzi1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Terzi???? (@anastasia_terzi1)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags