Facebook Pixel Love Island: Σάλος στο διαδίκτυο - Παίκτρια του "Love Island" ολόγυμνη πριν τον τελικό - Κάνει χειρονομία! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-05 16:48:00

Σάλος στο διαδίκτυο - Παίκτρια του "Love Island" ολόγυμνη πριν τον τελικό - Xειρονομία ΣΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος στο διαδίκτυο - Παίκτρια του "Love Island" ολόγυμνη πριν τον τελικό - Xειρονομία ΣΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα την είδαμε στην τηλεόραση, ενώ η ίδια θέλει να... προκαλεί μέσω των social media. Αυτή τη φορά όμως, το παράκανε.

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού της αγάπης Power Of Love και Love Island, Τζούλια Καραγιάννη, αποτέλεσε μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες των ριάλιτι που προβάλλονταν στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Είναι μία πανέμορφη σαγηνευτική καλλονή, με κορμί κόλασn και αγγελικό πρόσωπο. Αν και δεν κατάφερε να διατηρήσει την σχέση της με τον κρητικό συμπαίκτη της Μιχάλη Κάββαλο κέρδισε την αγάπη και την προσοχή όλου του ανδρικού κοινού.

Η Τζούλια Καραγιάννη είναι μια γυναίκα που της αρέσει να φροντίζει το σύντροφο της και δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα.

Σε μία σχέση είναι ρομαντική και καθόλου εγωίστρια. Αν και νιώθει sexy, παραδέχεται πως έχει φάει χυλόπιτα από άντρα. Δεν αντέχει καθόλου του ζηλιάρηδες άντρες.

Η κοπέλα αυτή είναι αρκετά ευαίσθητη, παρόλο που κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν και να την σχολιάζουν αρνητικά.

Είναι όμως και ένας κινούμενος πειρασμός που κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφία της στο instagram γίνεται της κολάσεως.

Όπως ακριβώς κάνει και εδώ, αφού θα την δείτε να ποζάρει απο το μπάνιο της παρέα …. μόνο με τις σαπουνάδες της

"Κόλαση" στη Ρόδο με γνωστή παίκτρια ριάλιτι - Ανέβασε γυμνή φωτογραφία στα βράχια - "Τούμπανο"!

Θέλετε να την βλέπετε και δεν σας χαλάμε χατίρι. Ο λόγος για τη Τζούλια Καραγιάννη την πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power Of Love και νυν influencer από τη Θεσσαλονίκη που μετά την Κωνσταντινούπολη βρέθηκε στη Ρόδο!

Ένα νησί που φέτος κυριολεκτικά έχει βουλιάξει από κόσμο και όπως προβλέπουν οι υπεύθυνοι του τουρισμού, από τις κρατήσεις που υπάρχουν ήδη, η τουριστική περίοδος θα φτάσει μέχρι το Νοέμβρη!

Η Τζούλια Καραγιάννη που μετά τη Μύκονο, έκανε ένα μικρό tour στην Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται πλέον στο σμαραγδένιο νησί και γεμίζει το Instagram με όμορφες φωτογραφίες!

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι φωτογραφήθηκε με φλοράλ φόρεμα και με μαύρη τουνίκ και στη συνέχεια βρέθηκε στη θάλασσα για μπάνιο όπου τόλμησε και αφαίρεσε το πάνω μέρος του μαγιό της!

Από αυτή τη φωτογράφιση υπάρχουν ντοκουμέντα και ναι ξέρω. Θέλεις να τα δεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags