Facebook Pixel Σάλος με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Κυκλοφόρησε ακατάλληλη γυμνή φωτογραφία της!
Life
| 2023-02-05 08:50:00

Σάλος με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Κυκλοφόρησε ακατάλληλη γυμνή φωτογραφία της!

Sportdog Team
Σάλος με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Κυκλοφόρησε ακατάλληλη γυμνή φωτογραφία της!

Φωνάρα και... κορμάρα, δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της πάνω στην πίστα. Αυτή τη φορά όμως, διέρρευσε μία άκρως αποκαλυπτική πόζα της χωρίς ρούχα.
 

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε την Χριστίνα Μηλιού στο «The Voice» του ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια, ενώ έκανε και το «μπαμ» στο τραγούδι «Πες μου» με τον Θάνο Πετρέλη.

Με μπαμπά μαέστρο σε νυχτερινά κέντρα και μαμά τραγουδίστρια, δεν γινόταν να μην ακολουθήσει κι αυτή το καλλιτεχνικό μονοπάτι. Η Χριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αυτό που θυμάται έντονα από τα παιδικά της χρόνια είναι τα… καμαρίνια των νυχτερινών κέντρων!

 

Δείτε την ακατάλληλη φωτογραφία...

Το ντροπαλό κοριτσάκι του "The Voice"... μεταμορφώθηκε - Αγνώριστη και σέξι στην πίστα η Χριστίνα!

Η Χριστίνα Μηλιού μπορεί τα τελευταία χρόνια να κάνει τα πρώτα της βήματα στη νυχτερινή Αθήνα, ωστόσο για πρώτη φορά την είδαμε πριν μερικά χρόνια στην τηλεόραση!

Η Χριστίνα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο "The Voice" του 2014, αν και δείχνει αρκετά διαφορετική 7 χρόνια μετά από το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε ξεχωρίσει από τότε για τη φωνή της, πριν μερικά χρόνια είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Η νεαρή ερμηνεύτρια δε θυμίζει καθόλου εκείνο το ντροπαλό κοριτσάκι που έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από το τάλεντ σόου, καθώς εκτός από την αλλαγή στην εμφάνιση, μεγάλη είναι και η αλλαγή στις φωνητικές ικανότητες.

Η Χριστίνα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά της, αλλά και βίντεο που ερμηνεύει τραγούδια με την υπέροχη φωνή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags