Facebook Pixel Sportdog.gr | Όργια αδελφότητας στην Αθήνα - Η μεταμφίεση, οι ημίγυμνες γυναίκες και η "τελετή" με 250 ευρώ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-03-19 18:55:00

Όργια αδελφότητας στην Αθήνα - Η μεταμφίεση, οι ημίγυμνες γυναίκες και η "τελετή" με 250 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όργια αδελφότητας στην Αθήνα - Η μεταμφίεση, οι ημίγυμνες γυναίκες και η "τελετή" με 250 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Κρυμμένα λοιπόν κάτω από τις μάσκες τους, τα μέλη της σεξουαλικής αδελφότητας και οι επιφανείς καλεσμένοι τους, με τη συνοδεία γυναικών που διψούσαν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των αρσενικών στην «τελετή του ιερού γάμου», ζωντάνεψαν όργια που μόνο σε ταινίες μπορεί κάποιος να διανοηθεί ότι παίρνουν σε τέτοια έκταση σάρκα και οστά.

Σκηνές από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, με τους Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, με τα μέλη μυστικής σεξουαλικής αδελφότητας να επιδίδονται σε νύχτα ακολασίας στη «νύχτα της μυστικής συνάντησης», όπως την αποκάλεσαν, καλώντας τα πιο πιστά της μέλη στην «τελετή του ιερού γάμου». Και όλα αυτά με ειδική πρόσκληση, στην οποία αναγράφονταν μεταξύ άλλων: «Ας γίνει το θέλημά του. Οι πύλες θα ανοίξουν, ο μεγάλος προστάτης θα φανερωθεί. Υπακοή. Έφτασε η στιγμή της μεγάλης επιστροφής».

Διαβάστε περισσότερα για την... πικάντικη αποκάλυψη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags