Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Τρέλανε" το Ντουμπάι σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή - Φόρεμα χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 09:40:00

"Τρέλανε" το Ντουμπάι σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή - Φόρεμα χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Τρέλανε" το Ντουμπάι σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή - Φόρεμα χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή μελαχρινή βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να δει τον σύντροφό της και να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της και οι φωτογραφίες της στο Instagram προκάλεσαν... αναστάτωση.

Επιμένει και συνεχίζει αραβικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, έστω και αν άλλαξε χώρα στην χερσόνησο, όντας πλέον μετά τον Κώστα Μανωλά ο δεύτερος Ελληνας που θα αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με την Κορ Φακάν

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, τον επισκέφτηκε η εντυπωσιακή σύζυγός του, Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη, η οποία… βομβάρδισε τα social media με φωτογραφίες.

Η όμορφη μελαχρινή ποζάρει με μαγιό, αλλά με εντυπωσιακά φορέματα, όπου κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν ότι είχε ξεχάσει να φορέσει σουτιέν!

Στις εκλογές η σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή - Πρώην Ολυμπιακού και ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Την εκλογή της στον δήμο Ναυπλιέων διεκδικεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη.

Η influencer  είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη, επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Είμαι η Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη Ζέτα, έχω γεννηθεί στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Πέραμα, στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Έχω ασχοληθεί με τον χορό, ενώ είμαι και απόφοιτος Παιδαγωγικής Σχολής. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (Influencer).

Έχω δημιουργήσει οικογένεια μαζί με τον Ναυπλιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον οποίο αποκτήσαμε τρία τέκνα.

Η συνεχής μου επαφή πλέον με το Ναύπλιο μου δημιούργησε ιδιαίτερους δεσμούς με αυτή την Πρωτεύουσα Πόλη. Οι ομορφιές της, η τεράστια πολιτιστική της ιστορία, δημιουργούν τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, έναντι οιασδήποτε άλλης περιοχής και αυτό σου δίνει ένα ιδιαίτερο επιπλέον κίνητρο να αφοσιωθείς σε αυτήν την περιοχή και να μεταφέρεις όλες τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από τις έως τώρα δραστηριότητές σου.

Δυστυχώς όμως από την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτή η περιοχή περπατά από μόνη της. Η απουσία της Δημοτικής Αρχής είναι εμφανής. Η ώθηση που έπρεπε να είχε δοθεί από τους ιθύνοντες του Δήμου μας προκειμένου να λυθούν προβλήματα έστω της καθημερινότητας είναι μια πραγματικότητα που δεν κρύβεται πλέον.

Επειδή πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το τιμόνι του Δήμου μας πρέπει να το αναλάβει κάποιος άνθρωπος που έχει όραμα και δυνατότητες να πάει αυτόν τον Δήμο εκεί που του πρέπει και του αξίζει.

Πιστεύω λοιπόν ότι κανένας δεν πρέπει να μείνει  ουραγός σε αυτήν την αναγεννητική προσπάθεια. Η απόφασή μου είναι να συμμετέχω ενεργά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει όλα εκείνα τα εφόδια προκειμένου ο Δήμος μας να περάσει σε μια  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ όπως του αρμόζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags