Facebook Pixel Επεισόδιο με....Μέλισσες στα μπουζούκια - Ο Μάστορας σε καυγά
Life
| 2023-01-17 13:46:00

Διάψευση από Ολυμπιακό για το… επεισόδιο στα μπουζούκια - Αυτός αρπάχτηκε με τον Μάστορα! (Vid)

Sportdog Team
Διάψευση από Ολυμπιακό για το… επεισόδιο στα μπουζούκια - Αυτός αρπάχτηκε με τον Μάστορα! (Vid)

Δεν ευσταθούν τα σενάρια που ήθελαν παίκτη των Πειραιωτών να είναι ο «πρωταγωνιστής» στον καυγά με τον διάσημο τραγουδιστή για το φλερτ στην σύντροφό του.

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα στο κέντρο που εμφανίζεται, καθώς σε βίντεο που αναρτήθηκε και στη συνέχεια κατέβηκε εξαιτίας πνευματικών δικαιωμάτων, ο τραγουδιστής φαίνεται να τα «χώνει» σε κάποιον, λέγοντας του « βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Ο τραγουδιστής από τις «Μέλισσες, που εμφανίζεται μαζί με την Δέσποινα Βανδή, σε βίντεο που αναρτήθηκε φαίνεται να τα έχει βάλει με έναν θαμώνα και να του λέει σε έντονο ύφος «βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Αμέσως μετά μάλιστα ζήτησε να απομακρυνθεί ο πελάτης από τον χώρο, λέγοντας: «Να φύγει τώρα, κερασμένο το τραπέζι από μένα».

Αν και στο βίντεο δεν φαίνεται τι ακριβώς έχει συμβεί, αργότερα έγινε γνωστό πως ο καυγάς… έγινε για τα μάτια της συντρόφου του τραγουδιστή, της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη!

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Μάστορας… αρπάχτηκε με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, πληροφορία που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον Κώστα Καραπαπά, ενώ νεότερες πληροφoρίες αναφέρουν πως τελικά αυτός που φλέρταρε την εντυπωσιακή ξανθιά ήταν γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags