Facebook Pixel Θεαματική επιστροφή για την Ελένη Φουρέιρα
Life
| 2023-05-28 14:46:00

Τα "σπάει" η Φουρέιρα - Βίντεο που θα σε καθηλώσει στο pc - Κορμάρα!

Sportdog Team
Τα "σπάει" η Φουρέιρα - Βίντεο που θα σε καθηλώσει στο pc - Κορμάρα!

Μετά από έναν χρόνο αποχής, λόγω της γέννησης του γιου της, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις on stage εμφανίσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, το star.gr,  ήταν εκεί!

Η εκρηκτική performer ξεκίνησε τη μεγάλη περιοδεία της, «Reborn Tour», το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαϊου, από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θαμαστές της.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω, αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός, είναι ένας χρόνος αλλά δε φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει. Σας ευχαριστώ που με τιμάτε απόψε, που έχετε γεμίσει αυτό το πανέμορφο θέατρο. Σας ευχαριστώ που ότι κι αν αποφασίσω στη ζωή μου, είστε πάντα δίπλα μου. Εύχομαι να μη σας απογοητεύσω ποτέ. Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα από το μεγάλο μου tour. Αυτό το tour που περίμενα πως και πως... Συνεχίζουμε σε όλη την Ελλάδα, αλλά δε γινόταν να μην ήταν εδώ σήμερα η έναρξη, στην Αθήνα», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η συνέχεια στο star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags