Facebook Pixel Απίστευτο σκηνικό live on camera - Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε δηλώσεις και ο σύζυγός της χάιδευε τα οπίσθια! (Vid)
Life
| 2023-12-06 09:20:00

Απίστευτο σκηνικό live on camera - Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε δηλώσεις και ο σύζυγός της χάιδευε τα οπίσθια! (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό live on camera - Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε δηλώσεις και ο σύζυγός της χάιδευε τα οπίσθια! (Vid)

Ασυγκράτητος δίπλα της, δεν άντεξε παρότι υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι δίπλα τους. Δείτε την επική αντίδραση της ηθοποιού...

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Μάργκοτ Ρόμπι με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ δεν είναι συχνές, αλλά όταν βγαίνουν μαζί, δεν συνηθίζουν να γίνονται viral, όπως συνέβη πρόσφατα δηλαδή στα βραβεία Gotham.

Εκεί, ο σύντροφος της ηθοποιού δεν την άφηνε σε ησυχία και την έφερε σε αμήχανη θέση.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, λοιπόν, προσπαθούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έκαναν στο κόκκινο χαλί των Gotham Awards, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να γελάει μέχρι δακρύων και να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και παράλληλα έκανε γκριμάτσες αμηχανίας, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, πάντως, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Τομ Άκερλεϊ δεν σταματούσε να χαϊδεύει τα οπίσθια της συζύγου του την στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να μιλήσει. Μάλιστα, στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται να επιδεικνύει το δεξί του χέρι με την ίδια να «σκάει» στα γέλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags