Facebook Pixel Γλυκά Νερά: Σενάριο φρίκη για Γλυκά Νερά - "1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν" - Έξαλλος ο πιλότος
Life
| 2021-06-17 21:20:00

Σενάριο φρίκη για Γλυκά Νερά - "1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν"

Sportdog Team
Σενάριο φρίκη για Γλυκά Νερά - "1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν"

Το δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στι έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Γλυκά Νερά: Οι πολύμηνες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται ότι καταλήγουν κάπου και τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό, πως ο 32χρονος σύζυγός της, είναι ο Νο1 ύποπτος βάσει των στοιχείων που υπάρχουν.

Πρόκειται για ένα σενάριο που κυκλοφορούσε βέβαια εδώ και καιρό και μάλιστα, πριν από κάποιες ημέρες, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για όλα αυτά. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και το σενάριο ότι η άτυχη Καρολάιν, ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000 ευρώ.

Πλέον, η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά. Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα δεδομένα, όπου σύμφωνα με την έρευνα τους, προκύπτουν σημαντικές αντιφάσεις του συζύγου της άτυχης 20χρονης. Όπως προέκυψε, η Καρολάιν και Μπάμπης είχαν διαπληκτιστεί μια βραδιά πριν το φόνο, με την 20χρονη να αναζητά ξενοδοχείο για να μείνει, καθώς ήθελε να φύγει από το σπίτι.

Μια άλλη σημαντική αντίφαση, αποτελεί η αναφορά του 32χρονου πιλότου πως κατά την διάρκεια της εισβολής και αφού τον είχαν δέσει, λιποθύμησε, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα φαίνεται να γίνονταν κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Παρότι δεμένος πισθάγκωνα όπως είπε στους αστυνομικούς, το κινητό του κλείδωσε και ξεκλείδωσε αρκετές φορές και παρότι πισθάγκωνα δεμένος, εντοπίστηκε με τα χέρια δεμένα από μπροστά.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι οι φερόμενοι εισβολείς, αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σύστημα των καμερών, ενώ σύμφωνα με έμπειρους αστυνομικούς οι δράστες τέτοιων βίαιων ενεργειών, «συνήθως σπάνε τις κάμερες και δεν χάνουν χρόνο, ειδικά όταν έχουν σκοτώσει άνθρωπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags