Facebook Pixel Επιβεβαιώθηκε η εισροή
Life
| 2012-08-10 23:16:00

Επιβεβαιώθηκε η εισροή

Επιβεβαιώθηκε η εισροή

Ο ΠΑΟΚ περίμενε την επιβεβαίωση εισροής κεφαλαίων από τον Ιβάν Σαββίδη. Πριν από λίγο, τα 9,52 εκ. ευρώ φάνηκαν στον λογαριασμό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Η πώληση στον Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώθηκε.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, από εδώ και στο εξής διαθέτει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Σε μία διαδικασία που κράτησε αρκετούς μήνες, ο ΠΑΟΚ άλλαξε χέρια και ελέγχεται από έναν επενδυτή που αν μη τι άλλο έχει την δυναμική να τον οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά.

Η επιβεβαίωση της καταβολής των χρημάτων, ουσιαστικά σφραγίζει την εποχή Σαββίδη, η οποία φαντάζει πιο σκληρή εταιρικά και λιγότερο συναισθηματική. Κάτι που μάλλον καλό είναι στη βάση που έχει μπει πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ιστορία θα δείξει το πόσα θα κερδίσει ή θα χάσει ο ΠΑΟΚ από την εμπλοκή Σαββίδη. Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το τι ακριβώς θα συμβεί.
Αυτό που σίγουρα όμως συμβαίνει, είναι πως η είσοδος Σαββίδη αλλάζει οικονομικού στάτους στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την φέρνει τουλάχιστον στη 2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα, κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στην ιστορία.

Όσο για τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης, νομίζω πως είναι ξεκάθαρο σε όλους μας πως δεν τον απασχολούν οι κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε το θεαθήναι. Είναι ένας σκληρός διαπραγματευτής, που λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του, αλλά και της εταιρίας που ελέγχει.

Όσο για τα εσωτερικά του ΠΑΟΚ, αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι στον σύλλογο και κυρίως στον Α.Σ. που είναι ο θεματοφύλακας, είναι το γιατί ο ΠΑΟΚ έφτασε να διαπραγματεύεται χωρίς κανένα χαρτί στα χέρια του την πώληση της ΠΑΕ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags