Οι φιλοξενούμενοι και σε αυτό το ματς ήταν αναποτελεσματικοί στην επίθεση, ενώ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν και τον Σίσιτς στην άμυνα. Η ομάδα του Αναστόπουλου έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, ενώ η Βέροια έμεινε στους 9.

Με γκολάρα Σόουζα

Το ωραίο γκολ του Σόουζα στο 41`, από τη σέντρα του Σόουζα, επιστέγασε ένα ωραίο πρώτο μέρος στο Ηράκλειο που βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται 1-0. Μετά το κακό ξεκίνημα στο ματς, οι Κρητικοί πήραν την πρωτοβουλία, αλλά στο 19` πήγε στράφι η ωραία προσπάθεια του Βάντο. Η Βέροια απάντησε με την ευκαιρία του Καλτσά στο 24`, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα πλέον στο γήπεδο, πιέζοντας τον ΟΦΗ. Προς το τέλος λοιπόν ήρθε το ωραίο γκολ του Σόουζα και το 1-0, σε ένα αρκετά καλό ματς.

2η ασίστ ο Σίσιτς

Ο Σλοβένος είχε κέφια το απόγευμα και στο 58` έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε την μπαλιά και ο επερχόμενος Λαμπρόπουλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να μειώσουν, αφήνοντας χώρους στους Κρητικούς που έβγαιναν με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα για το 3-0.

Ως το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν τη 2η μόλις εντός έδρας νίκη τους.