Facebook Pixel "Οργισμένοι κατά της Αστυνομίας και κάθε κοράκι δημοσιογράφο"
Life
| 2011-01-03 23:00:00

"Οργισμένοι κατά της Αστυνομίας και κάθε κοράκι δημοσιογράφο"

"Οργισμένοι κατά της Αστυνομίας και κάθε κοράκι δημοσιογράφο"

Στήριξη Φενταγίν σε Ηρακλειδείς! Θέση για την πρόσφατη σύλληψη 22 οπαδών του Ηρακλή, πήραν οι «Φενταγίν» του Ατρομήτου με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωσή του οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας του Περιστερίου υποστηρίζουν ότι σκοπός τους είναι να ενημερώοσουν και να αφυπνίσουν τον κόσμο, κατηγορώντας παράλληλα την Αστυνομία και κάθε υπεύθυνο για στοχοποίηση του ελληνικού οπαδικού κινήματος με ύπουλες και παρακρατικές μεθόδους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Φενταγίν:

«Δεν άλλαξε καλά-καλά ο χρόνος και ήδη ερχόμαστε στην δυσάρεστη θέση να βγάλουμε ανακοινώσεις αλληλεγγύης και ελευθερίας για ένα κομμάτι του ελληνικού οπαδικού κινήματος που βρίσκετε υπό κράτηση στα κελιά της ελληνικής «δημοκρατίας».Το κείμενο αφορά τους οπαδούς του Ηρακλή που είναι ήδη προφυλακισμένοι από την περασμένη Πέμπτη μετά από επεισόδια που έγιναν στην Θεσσαλονίκη με οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.

Στο συγκεκριμένο σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι δεν πρόκειται να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους ,ούτε τους πιο «λάθος» οπαδούς αλλά αντιθέτως σαν «τρίτοι» και απλοί θεατές των συνεχώς εξελισσόμενων γεγονότων σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να καταλάβει ή έστω να υποψιαστεί για το τι συμβαίνει γύρω από την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα και το οπαδικό κομμάτι της.

Πριν λίγες εβδομάδες διαβάζαμε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας περί νέων όχι νόμων ή μέτρων αλλά μεθόδων καταστολής και προληπτικού η μη ελέγχου των συνδέσμων και των μελών τους με κάθε μέσο. Λίγο πολύ όσοι ασχολούνται σοβαρά με τον οπαδικό χώρο στην Ελλάδα το θεωρούσαν αναμενόμενο ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν θα φανταζόταν ότι η αστυνομία θα έφτανε σε τόσο «τυφλή» ή τυχαία(και καλά) επιχείρηση. Δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις περαστικούς που περνάνε έξω από το σύνδεσμο εκείνη την στιγμή. Δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις ένα ολόκληρο όροφο που αποτελεί στέκι και όχι μόνο πολλών ανθρώπων και απο διάφορες ηλικίες με το έτσι θέλω προσάπτοντάς τους κατηγορίες. Δεν είναι δυνατόν να σε χρεώνουν 3 κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και να μετατρέπονται σε ένα βράδυ σε κακουργήματα. Δεν είναι δυνατόν να σε κατηγορούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης(τέτοια φαντασία θα την ζήλευαν πολλοί σεναριoγράφοι).Δεν ειναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατον… Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011????

Καθόλου τυχαίο δεν φαίνεται σε κανέναν που θα κάτσει σοβαρά και θα εξετάσει κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που έγιναν τις τελευταίες μέρες και όχι μόνο. Συγκεκριμένα είναι περίεργο η αστυνομία του 2011 που εξαρθρώνει τρομοκρατικές ομάδες και εγγυάται καθημερινά για την προστασία και την ασφάλειά μας να δρά τόσο πρόχειρα και αβάσιμα σε βαθμό που να καταστρέφει έτσι απλά ζωές νέων ανθρώπων. Παρατηρούμε μια μεθοδευμένη στοχοποίηση του ελληνικού οπαδικού κινήματος με ύπουλες και παρακρατικές μεθόδους η οποία ταυτόχρονα στηρίζεται πολύ και προωθείται ακόμα περισσότερο από τα μέσα ενημέρωσης. Μια στοχοποίηση που αφορά κάθε οπαδό και σύνδεσμο που έχει μάθει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται για το καλύτερο. Έτσι ακριβώς και η Αυτόνομη θύρα 10 στοχοποιείται τώρα από τους δημοσιογράφους και τους αστυνομικούς με σκοπό να τρομοκρατηθεί και να σταματήσει τον οποιονδήποτε αγώνα της αφού στα 3 και κάτι χρόνια λειτουργίας της αποτελεί κόμπο στον λαιμό των αρχών και όχι μόνο, με τις κινήσεις της και τις απόψεις της γύρω απο το γήπεδο (ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ)

Τέλος τασσόμαστε στο πλευρό των οπαδών της Αυτόνομης και σε κάθε οπαδό που βρίσκεται πίσω από τα κελιά η διώκεται από της αρχές του κράτους ανεξάρτητα από τα χρώματα που φοράει.

Είμαστε πλέον οργισμένοι με κάθε κοράκι δημοσιογράφο.

Ζητάμε την προσοχή όλων των οπαδών, από κάθε ομάδα για τις παγίδες που μας στήνουν. Όχι άλλοι οπαδοί στην φυλακή!!!

Ελπίζουμε την Τρίτη που δικάζονται τα παιδιά να είναι και η τελευταία μέρα της πολυήμερης ταλαιπωρίας τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags