Facebook Pixel "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά δεν είναι και Μπαρτσελόνα"!
Life
| 2011-09-12 20:14:00

"Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά δεν είναι και Μπαρτσελόνα"!

"Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά δεν είναι και Μπαρτσελόνα"!

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα δήλωσε πως ο Ατρόμητος θα πάει για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι "πάμε για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι Μπαρτσελόνα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τους στόχους των Περιστεριωτών:

«Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι φέτος τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και να τα πάμε καλύτερα απ΄ ό, τι τα πήγε η ομάδα πέρυσι».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη:

«Η φιλοσοφία του Δώνη είναι να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας. Τον ενδιαφέρει να παίζει η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να παίρνει και το αποτέλεσμα. Αυτό που κάναμε κόντρα στον Άρη θέλουμε να το κάνουμε σε όλα τα ματς φέτος…»

Για την οργάνωση των «κυανόλευκων»:

«Ανάλογη οργάνωση είχα συναντήσει και στην Ξάνθη. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα, από τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτός είναι και ο λόγος που έρχονται τα αποτελέσματα…».

Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό:

Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι η Μπαρτσελόνα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Σαν ομάδα θα κάνουμε ό,τι ακριβώς κάναμε με τον Άρη. Στόχος μας θα είναι η νίκη».

Για τη θέση που προτιμάει (κόντρα στον Άρη έπαιξε στον άξονα):

«Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα όπου κι αν αγωνίζομαι. Σαν στόπερ βέβαια τα πράγματα είναι πιο εύκολα για μένα. Το ξέρει αυτό και ο προπονητής, αλλά γνωρίζει ότι μπορώ να παίζω και σε άλλες θέσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags