Facebook Pixel Γλυκά Νερά - Ράδιο Αρβύλα: Πρωτοσέλιδο-βόμβα -Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήξερε τα μυστικά της Καρολάιν - Πώς ήρθαν κοντά
Life
| 2022-01-12 09:00:00

Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήξερε τα μυστικά της Καρολάιν - Πώς ήρθαν κοντά

Sportdog Team
Πρωτοσέλιδο-βόμβα: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήξερε τα μυστικά της Καρολάιν - Πώς ήρθαν κοντά

Ποιος ο ρόλος του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, τι συνέβη πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ποια η σχέση του με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που βρίσκεται στη φυλακή. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Στενός φίλος της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο οποίος γνωρίζει καλά και τον σύζυγό της και καθ’ ομολογία δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Με την αδικοχαμένη Καρολάιν τους ένωνε η αγάπη τους για την Αλόννησο. Ενώ έμεναν κοντά και είχαν έρθει κοντά, μια και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε πολλά πράγματα για το κορίτσι που έχασε τη ζωή του στο σπίτι στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα. Όχι μόνο λόγω της κοινής παρουσίας τους στο νησί τους. Αλλά και γιατί η Καρολάιν του είχε εκμυστηρευθεί τα όνειρά της. Αυτά που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει…

Ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των αποκαλύψεων για συμμετοχή του σε υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας. Έπειτα από καταγγελίες πρώην συντρόφων του, ήξερε από μικρή την Καρολάιν. Οι δυο τους υπήρξαν γείτονες στην Αλόννησο καθώς τα σπίτια τους απέχουν γύρω στα διακόσια με τριακόσια μέτρα. Και ο Στάθης γνώριζε από μικρό κοριτσάκι την άτυχη γυναίκα.

Γνωρίζονταν μάλιστα αρκετά καλά και προτού μπει στη ζωή της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο οποίος τελικά της στέρησε τη ζωή, όπως άλλωστε έχει ομολογήσει.

Η Καρολάιν σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί με το θέατρο

Ζητούσε συμβουλές από τον Παναγιωτόπουλο αφού ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2015 η εκλιπούσα πρωταγωνίστησε σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, που δόθηκε στην Αλόννησο. Ήταν ένα όνειρο για εκείνη που όμως δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα. Αφού το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια και τόσο πρόωρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η φιλία του Στάθη και της Καρολάιν ήταν δυνατή. Σύμφωνα με πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, η Κράουτς συζητούσε με τον Παναγιωτόπουλο. Όχι μόνο για το όνειρό της να παίξει στο θέατρο. Αλλά και για διάφορα θέματα που την απασχολούσαν. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ήθελε να μιλάει και τον εμπιστευόταν.

Εκτιμάται ότι αργότερα –όταν ήρθε κοντά με τον Αναγνωστόπουλο- του μιλούσε και για τον δεσμό της μαζί του. Του αποκάλυπτε λεπτομέρειες για τη ζωή της δίπλα του, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν ιδανική όπως και για τα συναισθήματά της.

Όπως είναι φυσικό, ο Παναγιωτόπουλος γνωρίστηκε καλά και με τον σύζυγο της φίλης του. Πέρα από όλα τα άλλα, τους ένωνε η αγάπη τους για τις καταδύσεις. Βουτούσαν παρέα στη θάλασσα μιας και ο πιλότος ήταν εκπαιδευτής.

Συχνά έκαναν παρέα και οι τρεις, ενώ ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είχε πάει και βόλτες με ελικόπτερο που πιλόταρε ο Αναγνωστόπουλος.

Πλησιάζει η ώρα της δίκης

Από εκεί και πέρα, πλησιάζει η στιγμή που ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (στα μέσα Δεκεμβρίου), με το οποίο παραπέμπεται για τη δολοφονία της 20χρονης στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Με το βούλευμά τους, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ομόφωνα, έχουν διατάξει την παραπομπή του προσωρινά κρατούμενου δράστη της δολοφονίας σε δίκη για δύο κακουργήματα και ισάριθμα πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα, ο Αναγνωστόπουλος παραπέμπεται να λογοδοτήσει αναφορικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Με το βούλευμά τους για την υπόθεση, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις σε βάρος του δράστη, ο οποίος επί 37 ημέρες επιχειρούσε να παραπλανήσει τις Αρχές, οι δικαστές υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση που ανέλυσε το έγκλημα και τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου.

«Σχέδιο εξόντωσης της Καρολάιν»

Ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, ο οποίος υπέβαλε την πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το «σχέδιο εξόντωσης της Καρολάιν».

Ο εισαγγελικός λειτουργός σημείωσε για τη δραματική νύχτα της 11ης Μαϊου 2021: «Μετά και τη συγκεκριμένη πολλοστή θερμή φιλονικία του ζεύγους ο κατηγορούμενος αποφάσισε να προχωρήσει στην εκτέλεση σχεδίου εξόντωσης της συζύγου του, που από καιρό καλλιεργούσε στη σκέψη του, με σκοπό να απαλλαγεί από την παρουσία της και να απομείνει μόνος με το παιδί τους.

Το σχέδιό του αυτό αποτελούνταν από δύο μέρη, αφενός μεν τη φόνευση της Κράουτς, αφετέρου δε την εμφάνιση του θανάτου της ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας τρίτων αγνώστων δραστών προς αποφυγή των δικών του ποινικών ευθυνών».

Ο εισαγγελέας αναφέρθηκε σε «σκηνογραφία» που έστησε ο Αναγνωστόπουλος μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Πριν ανέβει στο υπνοδωμάτιο και πνίξει την Καρολάιν. Η οποία, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, είχε βασανιστικό αγωνιώδη θάνατο αφού η προσπάθεια του κατηγορούμενου διήρκεσε πέντε ολόκληρα λεπτά.

«Η προσπάθεια αυτή του κατηγορουμένου να εξοντώσει τη σύζυγό του διήρκεσε επί πεντάλεπτο και τελικώς το θύμα κατέληξε λόγω ασφυξίας περί ώρα 4:11». Σημειώνεται στην εισαγγελική πρόταση. Στην οποία τονίζεται πως το θύμα, σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας του Αναγνωστόπουλου, επιχειρούσε να αντισταθεί μέσα σε έντονο σωματικό και ψυχικό στρες.

Στο βούλευμα γίνεται δεκτό το σκεπτικό του εισαγγελικού λειτουργού για τη στοιχειοθέτηση του «ανθρωποκτόνου δόλου» του κατηγορούμενου.

Ο οποίος, απολογούμενος, επικαλέστηκε έντονη φόρτιση μετά από επιθετική συμπεριφορά της Καρολάιν απέναντι στο παιδί και περιέγραψε τη σκηνή του πνιγμού ως δυστύχημα.

Όπως επισήμανε ο εισαγγελέας, «εναργώς προκύπτει και το στοιχείο της ηρεμίας ψυχικής κατάστασης στην οποία τελούσε ο δράστης, όπως συνάγεται από την εκ των προτέρων μεθόδευση της παύσης λειτουργίας στις κάμερες ασφαλείας της οικίας του, τον αιφνιδιασμό της ανύποπτης θανούσης. Την εξ αρχής σκηνοθεσία δήθεν διαπραχθείσας και σε βάρος του ληστείας και της προσχεδιαστείσας προσπάθειες παραπλάνησης των διωκτικών Αρχών».

Πηγή: iciao.gr - Εφημερίδα spirto

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags