Facebook Pixel Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport
Life
| 2023-02-06 09:20:00

Βόμβα πριν τις εκλογές με βασιλικό κόμμα - Βγαίνουν μπροστά Παύλος και Νικόλαος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα πριν τις εκλογές με βασιλικό κόμμα - Βγαίνουν μπροστά Παύλος και Νικόλαος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιέσεις για να κατέβουν με δική τους παράταξη ή έστω να δώσουν το χρίσμα σε κάποιον άλλον. Ανοικτή επιστολή στην οικογένεια!

Τον τελευταίο καιρό θα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στον Παύλο, τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τόσο για την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη όσο και για τα ακίνητα που σκέφτεται να αγοράσει μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ στην Ελλάδα.

Οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν την αγορά διαμερίσματος στην Ηρώδου Αττικού και βίλας στις Σπέτσες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Παύλος αναμένεται να δεχθεί και εισηγήσεις για κάθοδό του στην πολιτική.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος των εκδόσεων "Στέμμα", Κωνσταντίνος Λουκάς, είπε στο Mega " ότι θα στείλει προσωπική επιστολή στον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μέσα από την οποία θα τον ενημερώνει για την ισχυρή θέληση, όπως τονίζει, μιας σειράς ανθρώπων, που ευελπιστούν είτε να δουν τον ίδιο τον Παύλο να αναμειγνύεται με τα πολιτικά στην Ελλάδα, είτε να δώσει το χρίσμα για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει.

"Ο Παύλος να μπει επικεφαλής ενός κόμματος ή ο Νικόλαος. Ή να έδιναν έγκριση ας το πούμε απλά σε κάποιον να ηγηθεί ενός κόμματος" δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εννοεί τον εαυτό του όταν αναφέρεται σε τρίτο άτομο που θα είναι αρχηγός του κόμματος.

Όπως λέει ο κ. Λουκάς, το στενό περιβάλλον του Παύλου ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι παραπέμπουν στον ίδιο, που θα πάρει την τελική του απόφαση.

"Θεωρώ ότι με τη δημιουργία ενός κόμματος θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας μοχλός πίεσης για τον σεβασμό της ιστορικότητας" προσθέτει ο εκδότης και συνεχίζει: "το ότι εγώ ως εκδότης θα στείλω μια επιστολή, δεν σημαίνει κάτι. Το κάνω συχνά αυτό για να διαφωνώ ή για να συμφωνώ με κάποια πράγματα ή για κάτι το οποίο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει. Εποικοδομητικά πάντα".

Όπως σημείωσε, η επιστολή θα συγκεντρώνει "και το τι έχω εισπράξει από τον κόσμο, από σωματεία, από πανεπιστημιακούς καθηγητές. Δηλαδή θα αφορά ένα σύνολο εντυπώσεων του κόσμου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ της εκπομπής, επισημαίνει ότι καλά πληροφορημένες πηγές ξεκαθαρίζουν πως το ενδιαφέρον του Παύλου για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.

 

 

Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Με περιουσία 7 δις και μυθικά ακίνητα σε Νέα Υόρκη

Ζάμπλουτοι είναι Παύλος και Μαρί Σαντάλ με το πορτοφόλι τους να έχει επενδύσεις καταθέσεις και ακίνητα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους να το περνάνε στην πρωτεύουσα των ισχυρών Νέα Υόρκη και την πόλη των εφοπλιστών το Λονδίνο κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει άμεσα ούτε να επιβεβαιώνεται η μετοικεσία τους στην Ελλάδα.

Ο πεθερός του Παύλου, όπως και ο πατέρας του, έχει πάθος με την ιστιοπλοΐα ο πατέρας της Μαρί όμως είπα πολύ πιο πλούσιος αφού έχει περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολαρίων  που του τα έφεραν η επενδυτική του εταιρεία και τα duty free που έχει. O πεθερός είναι ακόμα μεγαλομέτοχος στην ναυαρχίδα του Παύλου  την Ortelius Capital Partners και ο Παύλος εκεί αν και δεν είναι πρίγκιπας παρουσιάζεσαι ως πρίγκιπας

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με άλλους επενδυτικούς οίκους ενώ στο βιογραφικό του αναφέρεται:

Ο διάδοχος Παύλος είναι σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής πολλών επενδυτικών ομίλων, συμπεριλαμβανομένων των Brigantine, Ortelius Capital Partners, Ivory Capital Group και Griphon Asset Management.

Ως πριγκίπισσα συστήνεται και η Μαρί Σαντάλ

Με τις επιχειρήσεις ασχολείται και η Μαρί Σαντάλ που έχει την δική τους επιχείρηση παιδικών ρούχων και αυτή αυτοπαρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της ως πριγκίπισα και για το μάρκετινγκ χρησιμοποιεί τα social media.

Η συνολική περιουσία είναι 2,5 δισεκατομμύρια και άλλοι την αποδίδουν στην προίκα της Μαρί και άλλοι λένε πως τα λεφτά από τις επιχειρήσεις φαίνεται πως άρχισαν να ρέουν έτσι  το ζεύγος έχει πάρει πολλά ακίνητα στην Βρετανία και τουλάχιστον ένα από ένα εξοχικό στις Μπαχάμες και την Νέα Υόρκη.

Κατά τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού για τη μεγάλη μετακόμισή τους από το Λονδίνο στο Μανχάταν, η Μαρί Σαντάλ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Φρανσουά Κατρούξ για να εκπληρώσει το όραμά της. «Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο του 1913, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να απογυμνωθεί πολύ για να δείξω την πραγματική ομορφιά των ‘’οστών’’ του σπιτιού, τίποτα πολύ φασαριόζικο».

Λεφτά στο σπίτι φέρνει και η Μαρία-Ολυμπία που με τα social media και το μόντελινγκ βγάζει εκατομμύρια  Η συνολική περιουσία του ζεύγους Παύλου και Μαρί με μέτριες εκτιμήσεις ξεπερνάει τα 2,5 δις.

Τα σπίτια έχει παρουσιάσει αναλυτικά ο οικονομικός ταχυδρόμος

Έχουν στην κατοχή τους εξοχική κατοικία στο πανάκριβο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποίαν απέκτησαν έναντι 17.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έπαυλη 1.200 τ.μ.  Στο Λονδίνο, το σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται σε μία από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Στη Βρετανία όμως διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: Η πρώτη είναι ένας πύργος – κατοικία σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ.  Η δεύτερη οικία βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς. Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς.

Με αυτή την περιουσία δεν είναι περίεργο, πως αυτό το νυφικό έκανε πάνω από 200.000 ευρώ  ενώ πάνω από 200.000.000 εκατομμύρια ήταν το γαμήλιο δώρο του πεθερού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags