Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την "OPAP Arena" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-05-26 09:27:00

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την "OPAP Arena" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την "OPAP Arena" (ΒΙΝΤΕΟ)

Υλικό από τις κάμερες έχουν στα χέρια τους οι αρχές, προσπαθώντας να βρουν αυτόν που χτύπησε τον 47χρονο άνδρα έξω από το γήπεδο της Ένωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος και η κοπέλα του τσακώθηκαν άσχημα και μάλιστα φιλικό τους ζευγάρι μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν έναν άνδρα να εμφανίζεται από το πουθενά, να χτυπά στο πρόσωπο και στο κεφάλι τον οπαδό της ΑΕΚ και να εξαφανίζεται. 

Ο 47χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Πέρα από το άτομο που χτύπησε τον άτυχο φίλο της Ένωσης, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και τις πιθανές ευθύνες των γιατρών που τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, δεδομένου ότι εξέπνευσε λίγο αργότερα. 

«Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο», φέρεται να είπε η μητέρα του θύματος, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags