Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: Προτείνει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη η εισαγγελέας - "Προσχεδιασμένη και οργανωμένη η επίθεση" (Vid)
Life
| 2023-06-06 11:08:00

Προτείνει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη η εισαγγελέας - "Προσχεδιασμένη η επίθεση"

Sportdog Team
Προτείνει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη η εισαγγελέας - "Προσχεδιασμένη η επίθεση"

Την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προτείνει η εισαγγελέας, που ξεκίνησε σήμερα την αγόρευσή της για την υπόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αγόρευση της εισαγγελέως, Κυριακής Κλιάμπα, αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και του τραυματισμού φίλων του, κατά τη διάρκεια επίθεσης με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την αρχή κιόλας της αγόρευσής της, η εισαγγελέας ξεκαθάρισε πως προτείνει την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων.

«Την ευθύνη για τον θάνατο του 19χρονου την έχουν και οι 12» φαίνεται πως είπε, ενώ έκανε λόγο για μία επίθεση που δεν έγινε τυχαία. «Η επίθεση των 40 δευτερολέπτων ήταν οργανωμένη, προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος. Αποδείχθηκε ο ανθρωποκτόνος δόλος εναντίον όλων των θυμάτων».

Επειτα, σε ένα άλλο σημείο της αγόρευσής της, η εισαγγελέας της έδρας φαίνεται να επεσήμανε πως «δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλά παιδιά. Τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα. Ήταν αρματωμένοι σαν αστακοί, αυτοί ήταν γνώριμοι των αρχών και όχι τα θύματα».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως τα θύματα της επίθεσης είχαν πάνω τους μόνο ένα αναψυκτικό, που μοιραζόταν ο Άλκης Καμπανός με έναν από τους φίλους του. «Αυτός ήταν ο εξοπλισμός τους» είπε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags