Facebook Pixel "Θαύμα"! Ζαρκάδι βγήκε από την… θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-04-18 12:32:00

"Θαύμα"! Ζαρκάδι βγήκε από την… θάλασσα στο Μενίδι Αιτωλοκαρνανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Θαύμα"! Ζαρκάδι βγήκε από την… θάλασσα στο Μενίδι Αιτωλοκαρνανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις δημόσιες υπηρεσίας απασχόλησε η βόλτα του άγριου ζώου στην παραλία!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Μενίδι Αιτωλοκαρνανίας όπου ένα μικρό Ζαρκάδι βγήκε από τον Αμβρακικό κόλπο και εγκλωβίστηκε σε σπίτι του χωριού!

Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι συνηθισμένο γεγονός ένα τέτοιο πανέμορφο ζώο να βγαίνει από τη θάλασσα στη στεριά και αυτό, όπως ήταν λογικό, παραξένεψε τους κατοίκους του χωριού.

Το άγριο ζώο πάντως, αφού «συνοδεύτηκε» από το λιμενικό κατέληξε στην αρμοδιότητα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άρτας, που φρόντισε να το «συλλάβει» χωρίς να τραυματιστεί. Στη  συνέχεια του έδωσαν νερό και ό,τι τροφή βρέθηκε πρόχειρη και το παρέδωσαν στους ανθρώπους του Δασαρχείου Αμφιλοχίας, για να το απελυθερώσουν στο φυσικό του περιβάλον.

Φήμες που αναφέρουν ότι γύρω από το οικόπεδο που εγκλωβίστηκε τελικά το ζαρκάδι, εμφανίστηκαν να φέρνουν βόλτα διάφοροι κυνηγοί δεν ευσταθούν, αφού οι γείτονες είχαν φροντίσει να προστατεύσουν με την περιουσία τους τον απρόσμενο επισκέπτη.

Πέρα από την πλάκα όμως, είναι σίγουρα εντυπωσιακό θέαμα ένα άγριο ζώο βουνοί να εμφανίζεται από την θάλασσα και να κάνει… περίπατο στην παραλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags