Facebook Pixel Πραγματικά ασύλληπτα πλούσιος! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-02-28 15:42:00

Πραγματικά ασύλληπτα πλούσιος! (ΦΩΤΟ)

Πραγματικά ασύλληπτα πλούσιος! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί από τεσσάρων ετών να έμεινε ορφανός, όμως η τύχη στάθηκε δίπλα του σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για παραμύθι. Τώρα αποτελεί έναν από τους πενήντα πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη!

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, 44 ετών και πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, πρόσφατα δήλωσε τα περιουσιακά του στοιχεία, αφού αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στο τοπικό κοινοβούλιο της Τσουκότκα.

Διαβάστε λοιπόν ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία του γοητευτικού Ρώσου μεγιστάνα και ελπίζουμε να μην κλάψετε!

Ο Ρομάν, λοιπόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε έχει στην κατοχή του: επτά διαμερίσματα και εννέα επαύλεις σε όλον τον κόσμο, είναι μέτοχος σε επτά εταιρείες και έχει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς.

Επίσης, έχει στην κατοχή του επτά αυτοκίνητα αξίας 770.000 ευρώ. Διαθέτει ένα Boeing 747, στόλο από ελικόπτερα και το Eclipse, ένα εκ των μεγαλύτερων γιοτ στην υφήλιο, το οποίο μεταξύ των άλλων έχει υποβρύχιο διαφυγής στο ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Τέλος, όσες ενδιαφέρεστε μάλλον θα απογοητευτείτε, καθώς ο γοητευτικός ξανθός μεγιστάνας με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ζει τα τελευταία χρόνια με την 25χρονη καλλονή, Ντάρια Ζούκοβα, κόρη του ζάπλουτου Ρώσου μεγιστάνα, Αλεξάντερ Ζούκοφ.

Εάν δεν καταλάβατε, τότε δείτε και μερικές φωτογραφίες από την χλιδάτη ζωή που κάνει ο Αμπράμοβιτς.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags