Η κ. Castle ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν ύστερα από 18 χρόνια γάμου και εκείνος την κάλεσε να το συζητήσουν στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Lancashire, επιφυλάσσοντάς της μια απρόσμενη έκπληξη.

Ο πανούργος σύζυγος είχε κατασκευάσει μια ηλεκτρική καρέκλα και το σχέδιό του ήταν να την ρίξει κάτω αναίσθητη και να ενεργοποιήσει τον διακόπτη της καρέκλας. Ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει τίποτε από αυτά καθώς η κ. Castle πρόλαβε να σηκωθεί εγκαίρως.

Ακολούθησε σοβαρός καυγάς κατά τον οποίον οι δυο τους ήρθαν στα χέρια κι εκείνος τη χτύπησε πολλές φορές με το όπλο που σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει για να την αφήσει αναίσθητη.

Όταν το κυνηγητό μεταφέρθηκε έξω από το σπίτι, ένας περαστικός είχε την οξύνοια να επέμβει και να καλέσει την αστυνομία.

Τελικά η σύζυγος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της περιοχής με μικροτραυματισμούς στο κεφάλι, ενώ ο Andrew Castle προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και εν τέλει στο δικαστήριο παραδέχτηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 χρόνων.

Πηγή: newsbeast.gr