Facebook Pixel Φωνή των αναπτυσσόμενων χωρών η Ινδία
Life
| 2023-04-16 16:57:00

Φωνή των αναπτυσσόμενων χωρών η Ινδία

Sportdog Team
Φωνή των αναπτυσσόμενων χωρών η Ινδία

Ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ένωσης Πιγιούς Γκογιάλ τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 την Ινδία «φωνή των αναπτυσσόμενων χωρών» και είπε ότι σήμερα η χώρα αντιπροσωπεύει τον παγκόσμιο νότο.

Μιλώντας στο εορταστικό δείπνο στη Ρώμη, με την παρουσία ηγετών της Ινδίας και της Ιταλίας, ο Γκόγιαλ είπε ότι η Ινδία, ως η φωνή των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών, ήταν στην πρώτη γραμμή όχι μόνο για την παροχή καλύτερης ζωής για τους λαούς μας, αλλά και για την καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους σε άλλα μέρη του κόσμου.

«Η Ινδία σήμερα αντιπροσωπεύει τον παγκόσμιο νότο, ως η φωνή των αναπτυσσόμενων χωρών, η φωνή των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών, ήταν στην πρώτη γραμμή όχι μόνο για μια καλύτερη ζωή για τους λαούς μας, αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους στο άλλα μέρη του κόσμου, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν επίσης μείνει πίσω στη διαδικασία ανάπτυξης», είπε ο υπουργός της Ένωσης.

Ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ιταλία, Δρ. Νέενα Μαλχότρα, καθώς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας, Εντμόντο Τσιριέλι ήταν επίσης παρόντες στην εκδήλωση.